Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 17-04-07, 06:46   #601
mertan

Stage 5

mertan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: accidente in bacau

am auzit ca toti din logan erau beti... asta am auzit. asta e anturajul. nu?
mertan is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 09:38   #602
krys

Stage 3

krys's Avatar

eu zic k nu doarme.nu cred k poate
krys is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 10:27   #603
to_the_limit

Stage 3

sageata,imi pare rau pentru sora ta si cele auzite,dar te rog nu sta cu mainile in san du-te si rupe-i capul schumacherului ala tu daca institutiile de drept nu fac nimic si el are timp de ars menta in cluburi.
Cred ca ne-am saturat toti de retarzi ca asta care intra in tine pe contrasens si distrug vieti/familii fara nici o vina.
to_the_limit is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 10:30   #604
krys

Stage 3

krys's Avatar

eu zik sa il lase in pace si asa cred k o sa ii dea o groaza de anii de parnaie.bine k nu sa intamplat mai rau
Old 17-04-07, 13:51   #605
MON-u
Old School Cars

Stage 5

MON-u's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by sageata View Post
mai nasol e ca in logan era si sora mea care zace rupta toata in spital. mai pun la socoteala cum sunt parintii mei? au aflat abia a doua zi pe la 11 ziua. eu eram la timisoara. nu pot sa va explic cum am venit pana la bacau. asta e viata. cand e sa o tragi.... in orice caz sa nu aud de alcool la volan ca ma iau crizele si nu stiu ce ramane din soferul ala.
sageata!sora ta era fata din spate din logan??nu!?eu am tinuto in brate pana au venit cei ce la descar sa o scoata,k taranii de aici se uitau si faceau poze!
plangea si ii era frica k isi va a pierde piciorul!ma stie cred!sper k e bine si isi va reveni complet,bine k na fost mai gravTransmitei sorei tale multa sanatate si insanatosire grabnica!BMW E21
MON-u is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 16:20   #606
M.A.D_Boy

Stage 2

M.A.D_Boy's Avatar

SAL..Sageata ii urez surorii insanatosire grabnica si fara complicatii!! ...mie inca nu imi vine sa cred ca acel "om" inca nu constientizeaza ce a facut!! ..auzi, sta prin cluburi...e chiar incredibil..eu sincer cred ca plecam departe in locul lui!!...Nu e destul ca esti atent cum conduci, trebuie sa mai te uiti si la tembelii de pe carosabil!..am avut si eu multe intamplari cu nenorociti insa din fericire pt mine nu s-a intamplat nimik!....RESPECT SAGEATA...si vb lui "to_the_limit"..daca justitia nu face dreptate..ar trebui sa vb cu individul!!!.nu ca sa-l omori in bataie (desi cam asta ar fi ideal)..ci sa vezi ce fel de om este..si daca ii pare rau cu adevarat!....SA NU UIT...ADMIRATIE PT NICU (BMW E21) CARE A AVUT SANGE RECE SI A INTERVENIT ASA CUM A PUTUT EL SA SALVEZE PE CINE A PUTUT!!!....RESPECT
M.A.D_Boy is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 22:41   #607
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[MERCEDES]

va multumesc tuturor celor care imi sunteti alaturi. in legatura cu sfaturile violente ma mai gandesc, acum sunt prea preocupat sa-mi linistesc parintii. mama sta aproape toata ziua pe holul spitalului, asteptand rezultate, impartind bani la doctori, asistente pt. cateva secunde de discutii cu ei deoarece sunt foarte ocupati. multumesc pt. incurajari, multumesc bmw rechin. din pacate nu poate fi operata din cauza ca au iesit razultate proaste la tomograf si pana nu-i trece capul.... o sa-i bage o tija in picior, o sa stea numai la pat pt. ca nu poate sa foloseasca carja din cauza fracturii de la mana, o sa aiba nevoie probabil de operatie estetica la nas pentru ca e rupt si ala si cam asta era sora mea inainte
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SP_A1437.jpg
Views:	135
Size:	98.8 KB
ID:	252613  

http://plmtuning.ro/
sageata is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 22:43   #608
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by mertan View Post
am auzit ca toti din logan erau beti... asta am auzit. asta e anturajul. nu?
mai putin sora mea. au venit dupa ea acasa sa o ia. nu stia ca era beat, altfel...??

parerea mea este ca toti ospatarii, frizerii si militarii au ajuns instructori de scoala de soferi. in tot stresul meu am iesit azi cu parul la un asa-zis instructor care mi-a taiat calea. m-a deranjat mai mult faptul ca tot el era cu gura mare. am intrebat un "profesor", de fapt, mai multi daca pot sa aranjeze un permis. "fara probleme!" ziceau ei. scoli de impartit moarte pe strazi, politisti de doi lei.

Last edited by aleks; 18-04-07 at 17:19.
Old 17-04-07, 23:02   #609
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Imi pare rau pt cele intamplate si insanatosire cat mai rapida..Spunei sa se faca cat mai repede bine si sa o scoatem la o plimbare pe centru
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 23:24   #610
Zerofast

Stage 5

Zerofast's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

tipu care o facut il cunosc e in liceu cu mine ...e distrus nu-i vine sa creada a omorat un om ...si mai rau il aspt parnaia ....si-s stricat viatza ..pakcat ..teribilismele astea si inconstienta ....pacat
Old 17-04-07, 23:29   #611
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by cristi_407 View Post
Imi pare rau pt cele intamplate si insanatosire cat mai rapida..Spunei sa se faca cat mai repede bine si sa o scoatem la o plimbare pe centru
daca as sti ca e pe maini bune...
Old 18-04-07, 00:02   #612
marius_lox

Stage 5

marius_lox's Avatar

sageat, imi pare rau pt sora ta!! sper sa se fac bine cat mai repede!!!
marius_lox is offline   Reply With Quote
Old 18-04-07, 00:05   #613
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Insanatosire grabnica surorii tale sageta si celorlalti implicati ... si odihneasca-se in pace celui decedat
SFW is offline   Reply With Quote
Old 18-04-07, 00:16   #614
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

sageata suntem toti alaturi de tine! nu uita Dumnezeu e sus si e alaturi de noi, are o soarta buna pregatita sorei tale!
Boasa is offline   Reply With Quote
Old 18-04-07, 02:54   #615
krys

Stage 3

krys's Avatar

Talking Re: accidente in bacau

camm asa arata espero
pt sageata: insanatosire grabnica pt surioara ta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image(1087).jpg
Views:	186
Size:	424.1 KB
ID:	252761  

Last edited by aleks; 18-04-07 at 22:51.
- Copyright 2024 4Tuning -