Era japca daca nu aveai posibilitatea de up moca.
Acum toti putem sa dam up odata la 3 zile, gratis. Vrei mai des? Platesti, e simplu. Mie mi se pare ok, n-ai idee ce meclisti erau diversi samsari pe aici,...
Glumeam Domnu' Aleks, pe mine personal nu ma afecteaza absolut deloc aceste schimbari, deci nu aveam de ce sa o spun asa ceva despre minunatia asta de forum
Glumeam Domnu' Aleks, pe mine personal nu ma afecteaza absolut deloc aceste schimbari, deci nu aveam de ce sa o spun asa ceva despre minunatia asta de forum
Salut! Nume:Vlad Porecla:Pasare Varsta:18 Ocupatie:Elev Permis:cat B din 07.10.11 Maine imi iau jucarie: Renault Clio Hatchback 2004 1.5 DCI Dotari:ABS, Airbag,Inchidere centralizata, Servodirectie,Geamuri electrice,Alarma,Oglinzi electrice,Radio/CD,jante aliaj vara+jante tabla iarna,folie luneta+ laterale Sper sa ne intelegm,maine adaug poze cu jucaria
am citit pe un thread mai vechi aici la bacau ca se punea pe masa planul unui club care e numele clubului?) mai exista?) ma bate alex) bacauwood ceva?)?
Intru si eu si zic fratie e bacau
Asta-i orasu cu multe piz** bune rau
Ai multi cai putere? atunci aratane ce poti
Locatia e centru alearga pe 4 roti
E sufletul orasului putine fite de can can
E capitala pi2delor de la volan
eu glumeam am vazut ca toti dormiti si stati ascunsi si-l asteptati pe domnul sageata am zis sa mai fac o tema de scandal) tamtam... rostul...hhmmm...nope nici un gand bun daca ar exista un clubmai mult bataie de cap
Intru si eu si zic fratie e bacau
Asta-i orasu cu multe piz** bune rau
Ai multi cai putere? atunci aratane ce poti
Locatia e centru alearga pe 4 roti
E sufletul orasului putine fite de can can
E capitala pi2delor de la volan