Ai grija cu folia, cum zic si baietii mai sus, e foamea mare. Daca vrei sa ai pe fata doar o mica tenta de negru, iti recomand o folie foarte transparenta speciala pentru uv ( parca are 27% gradu de opacitate .. chiar nu mai stiu, o sa cobor pana la masina mai incolo si;ti zic exact). e echivalentu opacitatii cu care vin geamurile fata din fabrica si in plus primesti omologarea pentru ele.
Daca politistu nu are aparat de masurat gradu de opacitate ( foarte putini au, nu am intalnit inca dar am auzit legende) ii arati documentu si el nu o sa stea sa se uite daca ai geamurile deja innegrite din fabrica si in plus o folie aplicata pe ele.
In schimb tipul acesta de folie nu se observa daca ai geamuri pe spate fumurii cu opacitate mare,si o sa dea si urat.
Iar despre KITUL XENNON nu'ti recomand daca nu au lupa, chiar daca nu te opreste politia pentru ele prea des (de obicei le accepta). Daca vrei sa faci ceva de calitate, schimba farurile cu unele cu lupe ( din nou poti avea probleme cu politia daca nu ai spalator si e flamand militianu). Si in plus, fara lupe oricat de jos le'ai regla, tot orbesti ceilalti participanti la trafic (cand ma orbesc cocalarii cu xenonu din piata ma pun in spatele lor si folosesc chioratoarele mele de faza lunga si ii satur

) ).
Daca vrei faruri mai albe, exista unele bluevision ( din cate tin minte, cautasem mai demult pentru fosta masina) care dau chiar bine.
Ca si preturi: o foliere fata /spate e in jur de 300 de lei(depinde de loc/ calitatea foliei),recomand solarzone (e pe masina de ceva timp, nu sa cojit inca), un kit xenon fara lupa e undeva la 200-300 lei iar daca vrei sa faci ceva profi cu lupa, te sare de 1000 lei cu tot cu kit. (far nou si xenon).
Sper ca te'am ajutat cu telenovela asta.