Nu fiţi aşa zgārciţi cu īncurajările sau felicitările pentru Andi, că de aia suntem ultimii din ţară. Noi nu vrem decāt să arătăm celorlalţi ce proşti sunt toţi din jur şi ce şmecheri şi deştepţi suntem noi, fiecare īn parte.
Puţină unitate şi susţinere, n-ar strica, chiar dacă ne doare inima să mergem la vreun eveniment, chiar şi organizat īn Bacău, cum a fost cel făcut de băieţii de la CZI, sau să ne punem maşina la bătaie īn vreun fel pentru modificat, curse etc.
N-ar fi o problemă asta, că fiecare face ce vrea cu maşina, timpul şi banii lui, dar ne dăm toţi pasionaţi şi cunoscători supremi ai fenomenului.
Hai să mai mişcăm şi noi cāte ceva, ĪMPREUNĂ, că suntem dezbinaţi şi ne urmărim cu duşmănie unii cu alţii de zici că ne plăteşte cineva pentru asta...
Era frumos odată, cāt de greu să fie să ne īntālnim şi să stăm de vorbă la o cafea sau un suc, mai mulţi, ca pe vremuri?
Aşa mult au crescut diferenţele īntre noi? Aşa mari sunt orgoliile?
Dacă n-aveţi chef de ieşiri īn oraş, eu unul am tot timpul un suc rece şi o sobă fierbinte la mine la hală, puteţi opri măcar acolo 5 minute seara, că eu lucrez zilnic la cāte o maşină.
Nu ştiu, spun şi eu, dau idei, veniţi voi cu propuneri mai bune, doar de citit citiţi toţi, chiar dacă nu postaţi.