Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Vreau să anunţ o realizare pe care eu unul o consider printre cele mai mari în Bacău, în domeniul tuningului.
Probabil că ştiţi, sau poate nu, peste an au avut loc mai multe competiţii de car-audio, care s-au finalizat week-endul ce tocmai a trecut la Piteşti, cu Finala campionatului Naţional de Car-Audio.
Au fost acolo cele mai puternice, cele mai zgomotoase, cele mai scumpe, cel mai bine realizate sisteme audio, şi am văzut oameni din toate cluburile, inclusiv din ăia care daca le spui de 4tuning te înjură de mamă.
În condiţiile unei astfel de concurenţe, vă anunţ că Andi (îl ştiţi toţi, Kia Pro c'eed negru) a obţinut al 4-lea rezultat din ţară la categoria lui, la SQ (sound quality), în condiţiile în care el, începător în ale participărilor la concursuri fiind, nu a ştiut în ce mod trebuiesc făcute reglajele înainte de măsurătorile arbitrilor.
Sperăm ca la anul, după experienţa acumulată şi dupa ce îşi va reconsidera modul în care şi-a creat sistemul audio de pe maşină (care a fost conceput pentru design, utilitate şi utilizare cotidiană, spre deosebire de dulapurile din PAL cu care s-au prezentat alţii) să reuşim să avem şi noi un campion naţional la Bacău, aşa cu Neamţul îl are pe Filip la drift.
Din partea mea, felicitări pentru eforturile lui şi pentru rezultatul obţinut.
|