Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 01-12-05, 14:51   #316
Robertjoy

Stage 1

Robertjoy's Avatar

da.... ms....tu ai 3000 v6,pe a4?
Robertjoy is offline   Reply With Quote
Old 01-12-05, 15:40   #317
Zerofast

Stage 5

Zerofast's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

frumos RRR dar o sa ai concurenta ADV
Zerofast is offline   Reply With Quote
Old 01-12-05, 15:57   #318
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Robertjoy\"
da.... ms....tu ai 3000 v6,pe a4?
Da, chiar, tu ti-ai facut si pe la motor ceva, ca parca trage mai bine.(inainte aveam un 307 argintiu cu folie - am mers odata impreuna o portiune din drum bc-is .... chiar, jantele pe 18 le-ai dat ca nu era confortabila masina? )
SFW is offline   Reply With Quote
Old 01-12-05, 16:57   #319
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

nu o sa fie concurenta cu rrr-ul...
el a fost primul, si cel mai frumos facut, la vremea cand eu nici nu ma gandeam ca o sa am seria 3...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 01-12-05, 17:56   #320
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Domnul se vede

Am vrut sa ii spun lui zerofast ca, comentariul lui nu isi avea locul, dar am zis sa nu interpretezi tu gresit. dar ...
Multa bafta, spor la munca si sa iasa ceva frumos. Apropo, te-ai decis ce o sa pui?
Old 01-12-05, 18:13   #321
vsa

Stage 4

Default vsa

de ce ati inchis topicul?cine e 83SOF? CE DACA E OFTOPIC DAR AICI SE ADUNASERA CEI MAI IMPORTANTI OAMENI SA DISCUTE!!!!!
vsa is offline   Reply With Quote
Old 01-12-05, 18:19   #322
vsa

Stage 4

Default vsa

bine fac Robert adresa mea de mail e carstyle_cluj@yahoo si poate imi dai un mail cu adresa ta sa mai povestim!!!!! Cit despre liceu cred ca a fost cea mai tare perioada!!!!!si cu muzica am sa iti povestesc pe mail ca astia pe 4tuning nu ne lasa sa ne simtim ca acasa!!!!!
Old 01-12-05, 20:05   #323
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Aleks, nu prea am frustrari, nici nu cred ca obisnuiesc sa aberez, credeam ca pur si simplu ne distram si noi putin, daca era atat de deranjant topicul puteai sa-mi dai un msg privat si sa imi spui sa termin cu offtopicul si nu mai postam pe topicul asta ... ca, ca sa vb cu vali (chiar si la misto) nu mi-e greu sa iau telef si sa il sun.

Vali, nici tu nu tre sa reactionezi asa...si chestia cu cei mai importanti, ti-am zis si la tel ca o sa creezi tensiuni fara sa vrei.

Pana la urma, cum mi-a zis si vali, ceva bun a iesit din topicul asta, pt ca pana acum robert nu a scris pe 4tuning, si din cate tin eu minte, masina lui e cam 1 masina tunata din bc, o persona pasionata de tuning cand nu era tuningul o moda.

(Aleks daca nu ai inteles raspunsul meu la cele spuse de zerofast, si daca ai crezut ca e ceva de rau pt tine, poate-mi trimiti un msg pe privat, ca, din contra era de bine msg)

Cred ca mai bine pur si simplu modifica numele topicului ... sau pur si simplu adaugai loc de offtopic. Eu unu nu cred ca mai am nevoie de posturi, iar pe vali il intereseaza prea putin, si cred ca ti-ai dat seama de asta.

Pe Vali l-a suparat in primul rand chestia cu (aici puteti abera nestingheriti), nu prea parea gluma avand in vedere si cele spus de tine la inceputul topicului, asa ca a cam luat-o ca pe o jignire.
Old 02-12-05, 00:00   #324
Robertjoy

Stage 1

Robertjoy's Avatar

da,da,stiu imi aduc aminte la motor,nici mie nu mi-a venit sa cred ca un filtru poate sa dea asa putere,am avut k&n si nu eram asa multumit de el.asta care il am acum,pe cutia lui scria ca e facut numai pt curse,\"not for highway use\".jantele dinainte de astea,erau tot pe 17\",OZ_VELA si le-am schimbat ca mi-a placut mai mult modelul asta de la oxigin si am un msg si pt copilul de 15 anishori,dak la varsta ta pt tine orice e competitie,sa fii cel mai cel....,cu varsta o sa-ti treaca fazele astea.eu mi-am facut masina pt mine,ma intelegi?nu vreau sa concurez cu nimeni,imi place si admir o masina echipata frumos poate sa fie a oricui si orice model.......
Old 02-12-05, 00:10   #325
83SOF

Stage 4

83SOF's Avatar

si uite asa am ajuns fara voie initiator de topic. aleks, nu stiu daca s-a meritat sa schimbi numele topicului, mai ales ca forma sa actuala nu e una prea placuta.

vsa, ce s-a intamplat se numeste un topic split si e facut de un moderator, in cazul de fata aleks, atunci cand se doreste separarea unor teme de discutie. nu cred ca era necesar lucrul asta aici, dar in fine.
83SOF is offline   Reply With Quote
Old 02-12-05, 00:22   #326
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Robertjoy\"
da,da,stiu imi aduc aminte la motor,nici mie nu mi-a venit sa cred ca un filtru poate sa dea asa putere,am avut k&n si nu eram asa multumit de el.asta care il am acum,pe cutia lui scria ca e facut numai pt curse,\"not for highway use\".jantele dinainte de astea,erau tot pe 17\",OZ_VELA si le-am schimbat ca mi-a placut mai mult modelul asta de la oxigin si am un msg si pt copilul de 15 anishori,dak la varsta ta pt tine orice e competitie,sa fii cel mai cel....,cu varsta o sa-ti treaca fazele astea.eu mi-am facut masina pt mine,ma intelegi?nu vreau sa concurez cu nimeni,imi place si admir o masina echipata frumos poate sa fie a oricui si orice model.......
Ce marca e filtrul?
Nu ai avut 100milla pe masina pe 18 parca? Stiu ca atunci cand am mers bc-is ... inainte de calea ferata (penultima localitate dinainte de iasi), cred ca aveai vreo 190 km/h si ai inceput sa misti putin de volan ... m-a impresionat stabilitatea, eu daca miscam la viteza aia volanul zburam de pe sosea (cam inalt peugeotul). Cu actuala altfel stau treburile.

ZeroFast ... cred ca robert a zis ce era de zis cum nu se putea mai bine. Cum am zis, se vede ca el si-a modificat masina cand tuningul nu era o moda.

Poate cand vine vali in Bacau ne lasi sa facem o sedinta foto la masina, una asa cum merita.
Old 02-12-05, 03:50   #327
Robertjoy

Stage 1

Robertjoy's Avatar

filtrul e bmc,nu erau 1000mila,erau OZ,VELA,frumos model,mi-a placut
da,imi place stabilitatea la bmw,pacat k iarna e mai nashpa de mers cu tractiune spate,in rest e ok. mergea si 407 ala,chiar bine din cate am vazut...eu amortizoarele,nu le-am schimbat niciodata,si am 150000 si nici nu e nevoie sa le schimb,am sa le schimb asa ca au 5 ani.daca imi puneam pe 18,le zapaceam pe drumurile astea din is,nu se merita la drumurile din romania sa-ti pui jante pe 18\"sau 19\" cu cauciucuri cu balon 35 sau 40,k rupi jantele...si cu pozele,i-am spus si lui alex,deocamdata nu e terminata masina,mai astept cateva piese,da nu mai dureaza mult
Old 02-12-05, 11:42   #328
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

mamaaaa, mi-am ridicat prietenii in cap, si amicii impotriva-mi
gata gata, ii skimb numele, la loc, nu era cu referire la voi, sau la numarul vostru de topicuri, hai ca-l refac, doar ca mi s-a parut ca numele lui ( \"eu\" ) e pentru masina lui vali, strict, pe cand aici s-au discutat multe alte lucruri fara legatura cu asta.
si nu era deloc o jignire, pentru ca si eu sunt activ aici destul de mult, si kiar e o placere sa comunic cu voi, ca in alta parte e greu de facut asta.
dupa modificare astept sugestii.( de preferat pe privat)
aleks is offline   Reply With Quote
Old 02-12-05, 13:01   #329
Zerofast

Stage 5

Zerofast's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Mama frate ce lectie de viata mi-ati dat Multumesc o sa tin cont de ea
Zerofast is offline   Reply With Quote
Old 02-12-05, 13:10   #330
vsa

Stage 4

Default vsa

gata sunt bucuros ca suntem iar ca inainte!!!!putem sa vb ca intre baieti!!! multumesc aleks,esti un dulce!!
- Copyright 2025 4Tuning -