| Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
27-11-07, 13:36
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Caut U R G E N T Cazare pt. 29-3ian La munte,cat mai sus posibil!
Cum spuneam in titlu.
Suntem doar doua cupluri pentru moment. Am prefera accesibil cu masini de teren echipate si NEAAPARAT cu macar o centrala pe lemne pentru apa calda (dus,etc)
Deci cel mai fericit caz ar fi al unei cabanute mai izolate insa astept orice fel de oferte,inclusiv de la cei ce au vreo relatie la piatra arsa sau miorita sau negoiu (or alta care sa aiba cumva apa calda in fagaras, retezat sau bucegi[as prefera nu pestera]....).Nu fiti retinuti nici cu ofertele in carpatii orientali(moldova) sau apuseni,mai ales daca exista in apropierea locatiei macar un abrupt mai serios.
Multumesc tuturor celor ce vor incerca sa ma ajute !
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
27-11-07, 14:26
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI] [MERCEDES] [2 Roti]
|
Re: Caut U R G E N T Cazare pt. 29-3ian La munte,cat mai sus posibil!
 Intra pe site-ul de la semnatura mea.. poate gasesti acolo cate ceva!
|
|
|
28-11-07, 17:37
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Am studiat cu mult timp in urma promovarea facuta de tine si te respect pentru initiativa. Insa va ramane ca solutie de rezerva pentru situatia in care nu gasesc nimic in preajma unui abrupt mai serios si altitudine un pic mai mare. La straja este ideal pentru ski si placa,insa nu prea ai ce ture pe munte sa faci....  ...eu as vrea si macar 2 trasee peste gol alpin (sa nu intelegi ca vreau perete pe vremea asta->Ma refer la trekking sau combinat usor in cel mai bun caz)
Oricum,multumesc frumos pentru oferta si succes in orice proiect ai intentiona sa demarezi acolo  !
|
|
|
30-11-07, 10:41
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Inca de actualitate...incerc sambata la fata locului...
|
|
|
02-12-07, 10:05
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Am fost la "fata locului",insa ajungand foarte tarziu ,n-a mai ramas timp de umblat pe platou asa cum planuisem  ...am vorbit in doua locuri ,insa nu-s multumit de oferta lor...deci mai astept oferte
|
|
|
06-12-07, 17:57
|
|
 Stage 5
|
@lascarica ai pm!
bafta!
|
|
|
06-12-07, 19:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Eskilsson
@lascarica ai pm!
bafta!
|
scz lascarica ca iti stric topicu dar vreau sa ii transmit un pm lui eskilson si nu poate primi pm asa ca il rog sa imi faca si mie o oferta pt revelion 20 de pers maxim , merci
multumesc anticipat !
|
|
|
07-12-07, 09:12
|
|
 Stage 5
|
@vladz nu ma ocup cu asa ceva, lui lascarica i`am dat pe privat un site de unde mi`am gasit si eu cazare de revelion!
i`am dat site`ul pe privat pt ca nu stiu daca e voie sa il dau aici (publicitatea altor site`uri care nu au legatura cu profilul acestui forum)! ti`l trimit si tie pe privat!
cat despre optiunea a nu primi private...am reusit sa o dezactivez cu ajutorul lui lascarica, caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru ajutor!
@lascarica sper sa gasesti ceva frumos si sa petreci si mai frumos, in`doors and out`doors  !
|
|
|
07-12-07, 11:40
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Multumesc frumos Eskilsson ,sper sa petreci si tu exact cum iti doresti...locatia frumoasa o ai,ambianta sunt sigur ca veti reusi s-o creeati
|
|
|
07-12-07, 15:06
|
|
 Stage 5
|
@lascarica sper sa iti gasesti ceva frumos si tu! la fel si tu Vladz!
poate ne intalnim pe acolo sa bem o cana de vin fiert!
numarul il aveti in semnatura  ! da`ti un semn daca sunteti prin zona!
@lascarica ti`am mai dat un pm dimineata cu cateva site`uri, poate te ajuta!
bafta multa!!!
|
|
|
07-12-07, 17:56
|
|
 Stage 5
|
deoarece am primit mai multe mesaje private din partea colegilor de forum, vreau sa precizez urmatoarele:
1-nu ma ocup cu asa ceva, nu am nici o vila/pensiune/hotel sau orice alta forma de cazare la munte (cu toate ca mi`as fi dorit sa am...dar  cine stie poate voi castiga la loto si o sa am)
2-lui lascarica i`am dat un site gasit cu ajutorul motorului de cautare "Google", site de pe care mi`am inchiriat si eu vila
3-am preferat sa ii dau pe privat (dupa cum am spus si mai sus) site`ul nu are nici o treaba cu profilul acestui forum si nu am vrut sa il postez din cauza "publicitatii"
4-daca doreste lascarica sa il afiseze, chiar il rog, daca nu, nu va fi nici o problema cine ma va intreba de acel site il voi ajuta cu cea mai mare placere!
pe mine m`a costat toata vila (numai cazarea) 100 de milioane, pentru 5 nopti/16 persoane, dar am "incheiat" afacerea inca de la inceputul lui octombrie, am vbit la mai multe vile/pensiuni care aratau super insa mie nu mi`a convenit ca erau interiorul Branului!
cine mai vrea site`ul, il rog sa imi dea mesaj privat (in cazul in care nu se va putea posta pe thread) si il voi ajuta (sper sa mai gaseasca ceva liber si convenabil) cu cea mai mare placere!
cine va fi prin zona de revelion...sa dea si el un telefon (nr meu e in semnatura) sa bem o cana de vin fiert!
bafta multa la gasit si sa va distrati cat mai frumos  si fara incidente neplacute  !!
|
|
|
10-12-07, 08:28
|
|
 Stage 5
|
a reusit vreunu dintre voi sa gaseasca ceva???
|
|
|
12-12-07, 03:33
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Eu am renuntat la culoarul rucar-bran si ma voi duce in ceahlau...deja am rezervat. E mai putin trendy si mai putin "uzat" ...mai ales pentru cei ce ma vor insoti si care oricum vor sta mai mult pe langa cabana/partie...mie mi-era indiferent ,oricum n-as fi ramas in bran decat cateva ore in ziua sosirii si cateva ore in cea a plecarii 
PS: va fi prima data-n viata cand ajung in moldova romaneasca mai sus de focsani (unde oricum prima si ultima data am fost in '90).
Sa va simtiti bine cu totii, in momentul in care imi achit rezervarea unde spuneam mai sus,va pot pune la dispozitie informatii despre 3 locatii in bucegi...trei pe platou si una in valea ialomitei....deci NU de cizmulite cu toc sau pantofi lloyd  ...ceva accesibil dar nu pentru cei al caror prim-scop la orice reuniune ,este parada ultimilor achizitii in materie de moda vestimentara si accesorii de lux  ....
|
|
|
12-12-07, 15:16
|
|
 Stage 5
|
@lascarica ma bucur foarte mult ca ai reusit sa gasesti ceva pe gustul tau! sper sa te distrezi cat mai bine si sa ai parte de vremea pe care ti`o doresti!
p.s. - e super in moldova...mai ales in partea Sucevei...ce sa mai zic ... este super, extraordinar, mirific...si nu zic asta pentru ca "sunt" din partea moldovei(ai mei sunt de pe langa focsani si adjud), ci pentru ca am fost acolo la viitoarea mama soacra  ), si m`am plimbat in zona sucevei pe la manastiri si cetatea de scaun....si sincer NU credeam ca exista asemenea peisaje frumoase si pline de istorie! daca o sa ai posibilitatea de a merge in zona sucevei, eu zic sa nu strambi din nas...E DE VIZITAT, pentru ca ai ce vedea!!!
p.p.s-prietena are o casuta (mai mare  ) ) pe langa suceava unde sta bunica ei si ... as cam vrea sa fac o pensiune acolo mai ales pentru straini, sa ii duc sa viziteze manastirile din zona si cetatea de scaun, si sa guste din bunatatile traditionale moldovenesti  .
bafta!
|
|
|
29-09-12, 00:32
|
|
 Stage 5
|
http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazar...as-c25827.html
* multa lume nu stie de Lepsa sunt multe trasee off-road , daca te intereseaza
tel: 0769.496.345
|
|
|
|
|