Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
15-11-07, 09:04
|
|
Stage 2
|
Lenjerie intima sexy, costume sexy, uniforme sexy! Un cadou superb ;)
Se ofera spre vanzare 70 de modele de lenjerie intima sexy si rochite sexy, costume si uniforme sexy, stockings, clubwear, etc. Produsele sunt importate din Hong Kong si sunt inscriptionate made in china. Materialul folosit la lenjeria intima sexy difera de la model la model, de la acryl la damasc si saten. Toate modelele de lenjerie intima sexy au fost aduse si testate calitativ inainte de import, ma refer la cusaturi, croiala, materiale. Din punctul meu de vedere sunt foarte ok, mai bine voi lasa clientii sa se exprime.
Preturile sunt de la 60 la 99 ron per bucata si includ livrarea in tara! Modelele livrate sunt identice cu cele din pozele atasate. Lenjeria intima sexy a fost impartita "convenabil" in rochite, rochii lungi, babydoll, corsete, etc. ca sa puteti alege mai usor.
Plata se poate face prin:
-paypal
-moneybookers
-transfer in cont
-alimentare card
-online cu card de credit prin epayment
-ramburs
Toate modelele sunt pe stoc in acest moment, binenteles aceasta situatie se poate schimba, oricum, exista livrari saptamanale, deci propun de la inceput maxim 7 zile pentru livrarea unei comenzi in cazul in care nu e pe stoc in momentul in care o doriti. Pentru ca stiu cum e sa astepti, promit ca toate comenziile de lenjerie intima sexy sa fie expediate a doua zi dupa comanda ferma.
Nu va sfiti cu comenzi custom, mai ales la costumatiile sexy, pe parcurs le voi completa, dar sunt zeci de alte modele pe care nu le am adus pe stoc. De asemenea exista si lenjerie intima sexy plus size, pentru preturi dati mi un pm.
En-gros inseamna minim 10 bucatii lenjerie intima sexy si, da, poate avea un pret deosebit. Contactati-ma...
Incercati sa folositi sistemul de mesaje private pentru diverse intrebari sau offtopic. Eventual aveti la dispozitie ID mess serbancc ( nu dati add, multumesc ).
In general exista o singura marime de genul "one size fits most" dar la unele modele avem si S,M,L,XL. Pentru persoanele la 1.55-1.70 si pana in 65kg sunt ok. Nu uitati ca aveti posibilitatea de retur.
Membrii 4tunning.ro beneficiaza de un discount de 10% din preturile afisate.
pur si simplu imi dati PM sau scrieti la observatii inainte de comanda userul si forumul unde ati gasit anuntul. Comanda dvs de lenjerie intima sexy va beneficia de discountul promis.
Site ul este : Lenjerie sexy, uniforme si costume sexy, babydoll, stockings
Last edited by Kidutzu; 15-11-07 at 09:07.
|
|
|
16-11-07, 12:12
|
|
Stage 2
|
Re: Lenjerie intima sexy, costume sexy, uniforme sexy! Un cadou superb ;)
Lenjerie intima sexy, costume sexy, uniforme sexy! Un cadou superb
|
|
|
19-11-07, 09:23
|
|
Stage 2
|
Ofera i partenerei tale un cadou sexy: o lenjerie intima sau o uniforma sexy pentru o seara de neuitat
|
|
|
22-11-07, 22:32
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [Old School Cars]
|
ce anunt nebun ai ) bafta!
|
|
|
22-11-07, 22:58
|
|
Stage 2
|
Daca doriti sa va puneti in evidenta formele corpului d-voastra sau sa atrageti pe deplin un barbat nu uitati ca lenjeria sexy este unul din lucrurile de care un barbat este excitat. Materialul lenjeriei trebuie sa fie fin , matasos si placut la atingere,iar culorile si croiala trebuie sa fie cat mai indraznete sau sa fie pe deplin in concordanta cu personalitatea d-voastra. Pentru o femeie lenjeria sexy poate fi cadoul ideal daca este ales de catre barbatul iubit. Indrazniti sa ii cumparati o lenjerie sexy sau de ce nu, o uniforma sexy partenerei d-voastra si sa va puneti in aplicare cele mai intense fantezii.
|
|
|
24-11-07, 09:32
|
|
Stage 2
|
Un barbat va face cadou unei partenere o lenjerie sexy pentru ca banuieste ca va aprecia sau pentru ca el va fi incantat sa o priveasca? Nu am nici un dubiu ca barbatii adora sa isi priveasca partenerele imbracate intr o lenjerie sexy, satenata sau intr o uniforma sexy de menajera. Si nu este nimic ciudat aici... Daca acest lucru o face pe partenera noastra sa arate fabulos, de ce nu? Dar suspectez, ca de cele mai multe ori un barbat va face cadou unei femei o lenjerie sexy, chiar daca adminte sau nu, este de fapt un cadou pentru el.
|
|
|
02-12-07, 23:18
|
|
Stage 2
|
http://www.lenjerie.com.ro/specials.php
Oferte speciale pentru cateva produse. 15% discount ( nu se cumuleaza discountul oferit forumistilor )
|
|
|
04-02-08, 10:47
|
|
Stage 2
|
promo de Valentine
|
|
|
23-02-08, 21:31
|
|
Stage 2
|
continuam cu 1 si 8 martie
|
|
|
11-03-08, 15:39
|
|
Stage 2
|
asteptam comenzi
|
|
|
16-04-08, 19:29
|
|
Stage 2
|
vine pastele, un iepuras ?
|
|
|
17-04-08, 15:58
|
|
Stage 5
|
Ti-am dat un pm candva dar a ramas in neant...
|
|
|
18-04-08, 21:07
|
|
Stage 2
|
regret, nu am pop up la inbox si nu am urmarit, data viitoare contactati direct pe site, acolo se raspunde rapid.
|
|
|
|
|