Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
15-08-07, 03:02
|
|
Stage 5
|
Lichidare Stoc tricouri nike adidas si puma super preturi
Pretul pt 1 bucara este de 45ron de la 5 bucati in sus 39 ron iar peste 10 bucati 32ron .Mai ieftin de atat nu se poate
|
|
|
15-08-07, 05:32
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Re: Lichidare Stoc tricouri nike adidas si puma super preturi
de curiozitate de unde le ai ? arata prea bine pt niste copii
|
|
|
15-08-07, 05:41
|
|
Banned
Stage 5
|
De la turci de unde crezi , intradevar sunt frumoase ; pune si tu poze cu alea Puma pe fata .
|
|
|
15-08-07, 14:09
|
|
Stage 5
|
alea puma sunt si cu fata si cu spatele
|
|
|
15-08-07, 18:51
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Guwy
De la turci de unde crezi , intradevar sunt frumoase ; pune si tu poze cu alea Puma pe fata .
|
stai calm ...vroiam sa vad ce spune el ! arata bine pt niste porcarii
|
|
|
15-08-07, 22:43
|
|
Stage 5
|
Frate nu ti-a cerut nimeni parerea......io nu cred ca am intrat in Threadurile tale sa spun ca ce vinzi tu e porcarie .Eu le-am pus la vanzare cine vrea cumpara cine nu nu .Nu am cerut pareri in legatura cu provenienta hainelor .Rog un moderator sa stearga aceste posturi care sunt inutile
|
|
|
16-08-07, 04:35
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
pai cine a zis ca trebuie sa ceri pareri? eu mi-am dat-o ...ai dreptul la replica..dar nu cred ca ma poti contrazice! ar fi o chestie sa iei ex de la un user ..care la fel vindea dinastea dar a zis din start NU-s originale ! asta ce faci tu se cheama tzeapa .. in fine bafta la vanzare :-j
|
|
|
16-08-07, 11:56
|
|
Stage 3
|
bai ala daca zicea ca`s de la spania de la hotzi te simtzeai mai bine ?!?...pun pariu ca aceleashi mizerii facaturi tzi le iei tu de la hotzi...dar deh...tu le iei de la hotzi , sau prin delta inca n`au ajuns hotzii ?!?
|
16-08-07, 12:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
pai cine a zis ca trebuie sa ceri pareri? eu mi-am dat-o ...ai dreptul la replica..dar nu cred ca ma poti contrazice! ar fi o chestie sa iei ex de la un user ..care la fel vindea dinastea dar a zis din start NU-s originale ! asta ce faci tu se cheama tzeapa .. in fine bafta la vanzare :-j
|
Frate la banii astia cumperi un tricou no name din europa .....si nu cred ca la 300.000 mii se asteapta cineva sa fie originale sa fim seriosi .Nu cred ca am cerut un pret exagerat incat sa prostesc pe cineva sau sa dau tzeapa cuiva
|
|
|
16-08-07, 15:50
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
eu vad 450.000 care 300.000? =))) in fine tiam zis bafta la vanzare
iar tu l8m8alwayz vezi-ti de borsu tau..nu stii nu vorbesti ! ai fost vreodata in tulcea sa vezi cum arata orasu? sa vezi cat de mic e dar totusi cat de ingrijit,curat ...sa spun oare si bogat? despre DELTA stii ceva ...sau nu te-a dat mata la sc =))) asa ca taci draq din gura...si DA prefer sa cumpar de la hotzi..fura de unde trebuie astia si dau la acelasi pret..in plus unu care se pricepe face diferenta itnre ceva de calitate si ceva de la turci ! si sub incheiat desteptule din MURES
|
|
|
17-08-07, 01:20
|
|
Stage 5
|
rog un moderator sa intervina ...eu vreau sa vand niste tricouri aici si vad ca a iesit tiganie
|
|
|
17-08-07, 01:54
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
dc sa intervina ma =))) tu accepti numai ++++ ? .... si cand e unu care cunoaste si da anuntului ----- gata nu-ti mai convine? spune si TU : da asta e nu-s originale si cu asta basta ..sau tu VREI doar vrei sa crezi ca-s originale ? ce draq !
|
|
|
17-08-07, 03:09
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
dc sa intervina ma =))) tu accepti numai ++++ ? .... si cand e unu care cunoaste si da anuntului ----- gata nu-ti mai convine? spune si TU : da asta e nu-s originale si cu asta basta ..sau tu VREI doar vrei sa crezi ca-s originale ? ce draq !
|
Am si eu o intrebare acum fara sa mio iei in nume de rau ,cu ce te incalzeste daca ii strici omului topicul ???
bun vinde niste haine ,f bine ,cine doreste sa cumpere ,bine cine nu sa se duca la magazin si sa isi ia originale
si la un pret atat de mic la ce te astepti ?
dar hai sa incheiem subiectul ca deja i sa stricat omului topicul .
Spor la vanzare !
|
|
|
17-08-07, 03:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Frate ce om intreg la cap ar considera ca tricourile astea sunt originale la banii astia in primul rand in al doilea rand e treaba mea frate cum dau anunturile nu imi dictezi tu mie ce sa fac daca vrei cumperi bine daca nu nu esti obligat in al treilea rand tu chiar nu ai ce face ?Vrei sa aduni posturi multe asha aiurea ?Mergi frate la hotii tai aia smecheri din tulcea si cumpara de acolo ce vrei tu ca daca erai baiat si voiai sa ai o haina smechera pe tine de duceai direct la nike sau adidas sau puma si iti cumparai nu luai de la toti drogatii tricourile purtate de ei .Pana una alta nu te-a bagat nimeni in seama nu ti-a cerut nimeni parerea nu te-a obligat nimeni sa cumperi nimik asa ca io zic sa iti vezi de treaba ta.Nu am dc sa accept plus sau minus pt ca nu am cerut parerea nimanui ,nu am pretins ca tricourile sunt originale ,nu am facut japca sa cer nu stiu cat pe ele ......sunt niste tricouri accesibile celor care nu au bani sa isi cumpere de la nike ,puma ,adidas ,care nu sunt baieti asa ca tine sa cunoasca hoti sau drogati dar care vor un tricou cu semnele firmelor enumerate mai sus .
|
|
|
17-08-07, 03:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Al3xxx
Am si eu o intrebare acum fara sa mio iei in nume de rau ,cu ce te incalzeste daca ii strici omului topicul ???
bun vinde niste haine ,f bine ,cine doreste sa cumpere ,bine cine nu sa se duca la magazin si sa isi ia originale
si la un pret atat de mic la ce te astepti ?
dar hai sa incheiem subiectul ca deja i sa stricat omului topicul .
Spor la vanzare !
|
Asta am incercat sa ii explic si eu ca nu oblig pe nimeni si nu bag la nimeni mana in buzunar dar omu nu vrea sa inteleaga nu stiu dc .
|
|
|
|
|