| Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
07-01-05, 22:22
|
|
Stock
|
Ofer servicii PC
Asamblez calculatoare integral sau partial. Pretul pentru asamblare totala este de 10 euro si 100.000 per piesa (150.000 in cazul CPU+cooler).
Instalez sisteme de operare (mai putin LINUX), asta inseamna 150.000.
Sau operatie completa de asamblare + instalare Windows si alte programe dorite 500.000
Pentru doritorii de anumite programe, jocuri, filme, 70.000 per CD. Pentru CD-uri personalizate, adika anumite drivere sau programe mai mici pentru video, audio (nu garantez ca gasesc orice utilitar ciudat care il cere careva), MP3-uri, 100.000 CD-ul.
|
|
|
08-01-05, 02:28
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
misto
stiti ca aproape toate serviciile astea sunt gratis la noi, nu???
esti haios, asa ca nu te sterg d-aci...
poate o sa mut la divertisment
|
|
|
08-01-05, 08:44
|
|
 Stage 5
|
sunt gratis poate daca se cumpara calculatorul sau componentele de la voi !!!!
specifica asta!!!
ca nu stiu daca vine cineva de pe strada si zice vreau si eu sa-mi instalati windowsul il vei instala pe gratis!!! mai mult ca sigur il taxati
G: Ba da, de multe ori am instalat fara sa fie cumparate de la noi...
|
|
|
08-01-05, 11:24
|
|
Stock
|
Ia sa va uitati voi in ofertele pe care le luati de la magazine sa vedeti ca pe la final sunt trecute si serviciile si preturile lor. Ei bine, te crucesti daca vezi ce preturi au. Deci ce zic eu mi se pare rezonabil, mai ales ca transportul, timpul si riscurile sunt incluse in banii respectivi. Nimeni nu face asa ceva gratis, decat pe la prieteni foarte apropiati, dar si aia sunt pasibili de cinste dup'aia. Pentru ca asa'i normal. Eu stiu sa montez piese de calculator si vreau sa ma folosesc de chestia asta sa fac si eu un bacsis.
PS Nu inteleg care e faza cu stersul, pentru ca nu inteleg cu ce contravin regulilor acestui forum.
1. pt ca preturile sunt mari,
2. este forum de masini
3. eu fac regulile
4. noi suntem firma de computere
5. n-a auzit nimeni de tine
|
|
|
08-01-05, 14:31
|
|
 Stage 4
|
Bafta la bacshish... am shi io o oferta pentru cei mai avansatzi... vand cd-uri cu ORICE soft la comanda, softuri pro scumpe, pentru administratori shi firme de calculatoare! aviz amatorilor...
|
09-01-05, 20:48
|
|
Stock
|
Nu vreau sa par incapatanat, dar:
1. Preturile mi se par indreptatite si chiar daca ar fi prea mari sau prea mici e problema mea  Cui nu ii convine nu apeleaza la mine.
2. Este forum de masini, asta nu inseamna ca sunt interzise alte genuri de discutii, cel putin regulamentul nu spune chestia asta.
3 si 4. Tu faci regulile, nu contest, dar modifica regulamentul pentru a nu mai lasa loc de interpretari, daca tot interzici asa ceva. Faptul ca sunteti firma de calculatoare ma lasa rece in sensul ca nu am vazut ca scrie undeva aici sau in regulament si btw, asta e forum de masini  (sorry ca am fost sarcastic, dar n'am putut sa ma abtin :P )
5. Uite ca acum ati auzit voi cativa care ati vizualizat si postat prin topicul asta
Si as ma adauga un numaru 6. Daca vreti sa ma banati, sa'mi stergeti contul, sau acest thread, the power is yours, dar parerea mea e ca veti da dovada de o lipsa totala de democratie si buna intelegere.
Mai departe as vrea sa aflu doar pareri referitoare la tema acestui topic, intrebari sunt binevenite, eventual propuneri.
|
|
|
09-01-05, 21:11
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Pentru zona Hunedoara apelati cu incredere la JE! gagicile bine au reducere pana la 100%!
|
|
|
09-01-05, 22:10
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
si eu instalez orice tip de windows , linux , repar calculatoare ... scriu cd-uri .. pret -- imi platiti banii de benzina si fac moka .... Valabil numai ptr. cei de pe forum . Exclus celor care se vor folosi de asta ca sa ma prinda sa ma bata 
Asamblez calculatoare . Fac sisteme . Pot aduce componente care nu se gasesc la noi in tzara deocamdata - AMD 64 ... 3000 Mhz - 4000 Mhz , FX51-FX55 toata gama noi de produse PCI express , etc .. MB , bla bla .. va prindeti voi .
Ma gasiti tot timpul si pe canalul #windows pe Undernet unde imi puteti \"testa\" cunostintele mele ...
Repet fac totul absolut moka ... -- numai bani de benzina . (poate uit si de aia daca sunteti de treaba )
|
|
09-01-05, 22:38
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Rog un moderator de aici sa stearga tot off-topicul de aici, ca suntem la bazar unde cineva isi prezinta oferta, iar cei interesati posteaza. Vreti bine, nu vreti, iarashi bine, dar nu-i stricati omului combinatia, ce naiba...
|
|
|
10-01-05, 13:23
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
mi se par FOARTE mari preturile tale, chiar si pt bucuresti.
eu fac acelasi lucru, si la servici am salariu fix pt asta. mai am si clienti particulari la care e maxim 350 mii orice le-as face la calc. si evident mai sunt si prietenii carora nu le iau bani.
daca cineva din craiova de pe forum are nevoie sa il ajut cu ceva, cu cea mai mare placere (prietenii gratis, \"dusmanii\" pret dublu  ).
|
|
|
11-01-05, 09:25
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Bubu_021\"
(prietenii gratis, \"dusmanii\" pret dublu  ).
|
cred ca nu ai vrut sa spui asta . corect ?
|
|
|
13-01-05, 23:51
|
|
Stock
|
De ce ai accentuat asa mult cand ai spus \"FOARTE MARI\", pentru ca diferenta e de 150.000. As mai putea sa las si eu la pret, dar nu mi se par asa mari preturile... nici mici, dar rezonabile. Preturile la CD-uri sunt mari, dar nu pot face rost prea ieftin de ele. Sa zicem 60.000 fata de pretul de 70.000 Si btw, nici eu nu iau bani la prieteni  Prietenii stiu de ce
|
|
|
14-01-05, 11:36
|
|
|
Midnight Racers Member
 Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [BMW] [2 Roti]
|
Bey fratzilor...nejte VCDuri cine-mi face ji mie ?
Platesc bineintzeles !
|
|
|
14-01-05, 13:57
|
|
Stock
|
Fac si DVD-uri mai nou, pentru cei ce doresc. 150.000 orice joc. E cam multicel dar mai ieftin nu pot sa fac rost. DVD-ul vine in carcasa de DVD cu cover ca lumea facut. Cine vrea, bine, cine nu, asta e.
[T3m]b3||, ai filme pe cd-uri si vrei sa le faci VCD, sau pur si simplu vrei filme VCD?
|
|
|
17-01-05, 18:05
|
|
|
Midnight Racers Member
 Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [BMW] [2 Roti]
|
Nare importantza...imi dai o lista cu ce ai tu ,de la mine d p HDD ,CD.
Important e kat imi iei pe 10 CD de ex...fara carcase ,coperte ji alte alea.Un bulk de 10 CD scris VDC!
|
|
|