Dupa cum zice si tiltul am facut o curatenie mai generala si am ramas cu urmatoarele care nu-mi mai folosesc la nimic si as vrea sa le dau.
DECI:
Pt SAMSUNG:
- 2 incarcatoare de camera, unul folosit putin al doilea nefolosit in stare perfecta de functionare - pret 20 lei bucata
- 1 cablu de date nefolosit - pret 30 lei
- O pereche de casti(handsfree) nefolosite - pret 50 lei

ng
Le am de la un Samsung D900i cred ca potrivesc pe majoritatea modelelor Samsung
Pt SONYERICSSON:
- 1 incarcator de camera cu o clema rupta - pret 10 lei
- 1 carcasa fata spate cu to cu butoane pt. C905i deteriorata - pret 25 lei(ecranul e acolo doar ca sa stea carcasa fix)
- 2 cabluri de date unul folosit , unul nou - pret 30 lei cel folosit , 80 lei ce nou
- 1 cablu TV nou - pret 80 lei
- 1 perche de casti(handsfree) folosite dar in stare perfecta de funtionare - pret 30 lei
- Un telefon SONYERICSSON C905i cu camera de 8MP.Estetic 9/10 urme normale de uzura , functioneaza numai ca nu'i merge casca(nu auzi cand vb la tel) - pret 200 lei
Pt NOKIA:
- 2 incarcatoare de camera unul nou dar cu stecher de USA si cu mufa mare , unul folosit cu mufa mica dar putin indoita , dar functioneza perfect - pret cel de USA 15 lei , iar cel folosit 25 lei
- 2 perechi de casti(handsfree) folosite una pt. Nokia E51 si una pt. Nokia 6700 classic - pret pt E51 25 lei pt 6700 40 lei
- 1 cablu de date pt E50 folosit - pret 15 lei
- 1 telefon Nokia 1112 in stare perfecta de funtionare dar estetic lasa de dorit - pret 40 lei
- 1 telefon Nokia E51 in stare perfecta de functionare dar la fel esteticul lasa de dorit.Ecranul are probleme ca sunt ceva pixeli obositi pe el - pret 150 lei
- 2 incarcatoare de camere pt baterii AAA sau AA unul Sony si unul Varta - pret 50 lei buc
Nu ma intereseaza schimburi iar preturile sunt fixe.