m-am hotarat sa vand tot ceea ce imi ocupa loc inutil prin casa.
daca topicul creat incalca vreo regula poate fi sters fara nici un fel de probleme.
m-am gandit ca este mai comod si pentru cei care intra pe topic si pentru mine daca le grupez pe toate aici.
cateva precizari inca de la inceput
:cititi cu atentie unele produse le trimit prin curierat altele nu
.daca va intereseaza ceva as aprecia un mail sau un telefon avand in vedere ca intru destul de rar pe forum,
preturile sunt negociabile in limita bunului simt,
va rog sa respectati faptul ca la unele produse nu ma intereseaza nici un fel de schimburi.
cam acestea ar fi lucrurile care ma incurca si pe care le vand:
vand tamron 28-75mm f2.8 in stare impecabila.obiectivul a fost protejat de filtru uv hoya.vine impreuna cu filtrul
capacele si parasolar.pret 1000 ron cu livrare personala pe raza bucuresti ploiesti,nu trimit prin curierat.
mai multe detalii la numarul de telefon 0751121811 sau adresa de mail
[email protected]
vand volan pentru pc genius,in stare impecabila.volanul a fost folosit de doua ori.vine in cutia lui
cu toate cablurile aferente.este foarte usor de instalat si de folosit,nu trebuie decat sa il conectati
la calculator si sa va jucati.pretul este de 70 lei,nu ma intereseaza nici un fel de schimburi.
livrarea se face personal pe raza bucuresti-ploiesti,nu trimit prin curierat.
mai multe detalii la 0751 121 811 sau
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand cursiera pinarello galileo echipata shimano 105 de la schimbatoare pana la frane
exceptie facand deraiorul spate care este ultegra,sa fizik
furca fata carbon,jante mavic cosmos si cauciucuri schwalbe blizzard sport.
este in stare buna de functionare,necesitand unele mici reglaje avand in vedere ca nu s-a mai
mers cu ea de ceva timp,motiv pt care se si vinde.
pretul este de 1500 ron la care ofer bonus o pereche de pedale shimano spd
livrarea se face pe raza bucuresti-ploiesti,nu trimit prin curierat.
mai multe detalii la 0751121811 sau adresa de mail
[email protected]
multumesc.o zi buna
vand pedale shimano spd M515 in stare buna,cateva zgarieturi care in nici un caz nu le afecteaza buna functionare
pret 110 ron cu livrare personala pe raza bucuresti-ploiesti sau trimit prin curierat cu plata ramburs caz
in care cumparatorul plateste transportul.
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand Ipod nano 8 gb,negru.functioneaza impecabil nu am avut nici o problema cu el in 2 ani de zile.se vinde impreuna
cu,,cablul de date. pretul este 170 ron,am si casti philips pentru el la pretul de 70 de lei.pentru cine cumpara
ipod si casti pretul este de 220 ron.
predarea se face personal pe raza bucuresti-ploiesti,nu trimit prin curierat
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand casti Philips sph 2000 in stare impecabila,castile le am de 2 luni de zile si nu au nici macar o zgarietura pe ele
se aud foarte bine le vand doar pentru ca eu nu ma impac foarte bine cu genul acesta de casti care inconjoara complet
urechea.pretul castilor este de 70 ron cu livrare personala pe raza bucuresti-ploiesti sau trimit si prin curierat
cu plata ramburs,caz in care cumparatorul plateste transportul.
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand bluza maneca scurta baseball marca nike inscriptionata braves.compozitia este 100% poliester,marimea M.mentionez ca
bluza nu a fost purtata nici macar o singura data.am primit-o cadou si nu este genul meu.produs original major league.
pretul este 60 ron cu livrare personala pe raza bucuresti ploiesti,trimit si prin curierat cu plata ramburs.
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand sistem philips 2.1 in stare buna de functionare.l-am avut montat intr-un matiz

,motiv pentrucare a suferit unele
modificari.pretul este 75 ron cu livrare personala pe raza bucuresti ploiesti,nu trimit prin curierat.
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand ceas mild seven,castigat la un concurs.l-am purtat de maxim 2 ori,si este prea mare pt mana mea.ceasul are o gramada
de functii,2 alarme,lumina albastra,cronometru pe mai multe tururi,timpul pt diferite zone,rezistent la apa,etc
cred ca este ceasul ideal pt cei mai sportivi,pretul este 150 ron,cu livrare personala pe raza bucuresti-ploiesti
sau trimit si prin curier cu plata ramburs
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand ceas panerai luminor marina automatic,replica de o calitate superioara,a fost purtat in conditii buna si nicioadata
bruscat,scapat,motiv pentru care nu prezinta nici un fel de urme de uzura.este rezistent la apa.
pretul este 175 ron cu livrare personala pe raza bucuresti-ploiesti.nu trimit prin curierat.
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand incarcator samsung nou,ramas de la un telefon.pret 15 ron cu livrare pe raza bucuresti ploiesti sau trumit in tara
cu plata ramburs.
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand tableta grafica genius g-pen 450,in cutie cu toate accesoriile,carti si cd-uri.a fost folosita decat de maxim 3 ori
eu personalnu m-am inteles prea bine cu ea,
pretul este 100 ron cu livrare personala pe raza bucuresti-ploiesti,nu timit prin curierat
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand racheta tenis dunlop 3hundred,tehnologie m-fill,string patern 16/19,tensiune 25/29,suprafata 98 inch,balance 332
stiffness ra64,o dau racordata cu antivibrator si grip iar pt 25 de lei in plus pot oferii inca o racheta putin indoita
si in set de mingii heat putin folosite.este racheta pe care i folosesc de jumatate de an si sincer este o racheta
foarte buna,putand sa lovesti si cu precizie dar si in forta.
pretul este 150 ron cu livare personala pe raza bucuresti-ploiesti,nu timit prin curierat
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand echipament original rapid bucuresti.este modelul fabricat de garman,original,nu stiu din ce sezon este.l-am primit cadou.
nu a fost purtat niciodata,setul este compus din ce se vede in poza.bluza cu maneca lunga,2 sorturi si 2 perechi de jambiere.
merita o rama si pus pe peretele unui fan rapidist,avnd in vedere stare in care se afla\
pretul este 150 ron cu livare personala pe raza bucuresti-ploiesti,timit si prin curierat cu plata ramburs.
[email protected]
multumesc, o zi buna
vand trepied foto fancier W350 in stare foarte buna cu toate accesoriile necesare la pretul de 50 ron cu livrare personala
pe raza bucuresti-ploiesti,trimit si in tara cu plata ramburs
[email protected]
multumesc, o zi buna
daca mai gasesc si altele o sa le adaug

multumesc pt vizita.
nu stiu de ce nu reusesc sa pun acum pozele.imi cer scuze,o sa revin cat de curand si cu poze puse pe 4 tuning.
pana atunci le gasiti aici
http://imageshack.us/g/812/bluzabraves1.jpg/