Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Reply

Thread Tools
Old 22-08-11, 18:52   #1
raphaelo70

Stock

raphaelo70's Avatar

Exclamation Vand HTC HD 2

Telefonul a fost folosit 1 an. Se poate pune pe el Windows 7 sau Android,pe memoria lui interna sau pe card. Uzura este in mare parte pe capacul de spate,care se deterioreaza foarte usor,de aceea am cumparat protectia de cauciuc. Ecranul are folie de cand am luat telefonul,este dezlipita intr-un colt dar nu afecteaza cu nimic protectia touchscreen-ului ci doar vizual.

Telefonul are o singura problema care se poate rezolva: Mufa de incarcare este stricata,el incarca,dar doar cand este cablul intr-o pozitie mai ciudata. Poate fi incarcat foarte usor,dar cablul nu trebuie miscat. O incarcare completa se face in 2-3 ore.

Ca sistem de operare are Windows Mobile 6.5,o versiune custom si Android versiunea Gingerbread pe card.

Telefonul nu a fost avariat in vre-un fel. Doar mufa de incarcare este putin problematica,in general incarca dar trebuie tinuta putin in sus.
Telefonul a fost reparat recent(acum 2 zile,dar slab calitativ,nu am avut timp sa stau dupa reprezentanta HTC).

Telefonul vine cu incarcator original de LG Optimus Black(al lui s-a ars din cauza unui condensator uscat),casti originale,card de 4 GB,carcasa de cauciuc si cablu de date

La achizitionare puteti face orice test doriti. Telefonul are nici o problema de natura hardware sau software.

Pretul este usor negociabil si nu accept schimburi !

PRET: 650 lei

Last edited by raphaelo70; 22-08-11 at 18:55.
raphaelo70 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -