Boxele sunt JVC din clasa Digital Performance model SP-X 440, inaltime incinta ~50 cm, diametru difuzor de bas 8 inch (20 cm), putere 2x80W.
Statia este Dual nu stiu modelul ptr ca tot timpul uit sa ma uit, dar este ceva gen 4x70W sau asa ceva. Nu au fost reparate niciodata, se face orice verificare si proba, iar de aratat arata ca iesite din fabrica, nici urme de zgarieturi sau mai stiu eu ce.
Combinatia suna bine, dar le dau si separat, boxele cu 5 milioane lei negociabil si statia cu 2.5 milioane negociabil.
Pozele sunt reale, pare rau ptr poza cu statia ca tocmai ea a iesit neclara, dar alta momentan n-am.
Accept la o adica si schimburi. Ma intereseaza foarte mult niste scaune si bancheta de piele date jos de pe M3-uri, SE K750, W800, primesc sau ofer diferenta.
Boxele le dau pentru ca momentan stau intr-un camin, care din pacate este de familisti, deci nu le pot folosi la adevaratul potential la nici o ora din zi si am deja niste boxe de calculator cu care va trebui sa ma multumesc...fac fata cat de cat in camera aia.