Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
26-07-10, 17:52
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Cumpar teren cu casa f. modesta,cat mai pe munte,prefer zona de mai sus de campulung
Salutare,
Conditii: Nu ma intereseaza utilitatile..dar ar fi bine sa existe retea electrica in zona. Eclus teren aflat sub traseul retelei de inalta tensiune. Exclus langa foste exploatari de minereu radioactiv.
Prefer sa aiba si bucata de padure ;prefer sa fie la peste 800m altitudine. Prefer sa nu am vecini f aproape.
Apa curgatoare in zona este un avantaj.Obiectiv turistic f frecventat de grataragii& iubitori de natura din masina ,este un mare dezavantaj.NU ma interseaza drum asfaltat.
Daca in casa respectiva locuiesc batrani, ii pot lasa in continuare acolo,atata timp cat au grija de gospodarie (pe termen nelimitat,aspect ce-l vom stabili notarial)
Astept sms la 0747786683
Multumesc,o zi buna !
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
28-07-10, 17:36
|
|
Stage 3
|
Re: Cumpar teren cu casa f. modesta,cat mai pe munte,prefer zona de mai sus de campul
salut .....o casa cu 10 camera undeva in muntii buzaului ca altitudine sare de 500 metri , poate fi amenajata ca un minihotel , intro saptamana am un drum incolo sa pozam si sa filmam spatiul , daca te intereseaza iti voi trimite cateva poze ???
|
|
|
29-07-10, 05:52
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Cumpar teren cu casa f. modesta,cat mai pe munte,prefer zona de mai sus de campul
Multumesc insa este prea mare constructia pentru nevoile mele,este prea jos si in mod sigur nu-i greu accesibil locul din moment ce s-a putut construi motel. Cum spuneam, in NICI UN caz nu vreau sa vad grataragii de weekend mai aproape de 30km de locatia respectiva. In zona nehoiu,e PLIN..
O zi placuta,
|
|
|
29-07-10, 13:28
|
|
Stage 5
|
te-ai decis sa devii sihastru?
|
|
|
29-07-10, 13:48
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Esti p-aproape..sihastru macar cateva zile pe luna
|
|
|
29-07-10, 18:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Esti p-aproape..sihastru macar cateva zile pe luna
|
e mai bine asa!
|
|
|
03-08-10, 01:41
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
te intereseaza doar la munte?am un teren intr-o zona foarte frumoasa,se apropie ca cerinte de ce vrei tu.daca esti interesat poti sa-ti dau mai multe detalii,da-mi un pm.bafta!
|
|
|
03-08-10, 12:04
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Da,asa cum spuneam...la munte.Dupa cum lesne poti observa,vara la ses te topesti afara... Caut relaxare,nu stress...
Oricum,puteai detalia un pic...ar fi fost in interesul tau..binee,asta daca nu-i secret
|
|
|
02-11-10, 16:20
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Un teren in judetul Dambovita te intereseaza? Este in panta dar se poate ridica o casuta fara probleme, se construiesc case in zona dar nu s-a ajuns la terenul meu...ai padure in spate, in vale sosea si mai in vale apa curgatoare..te asigur ca ai o priveliste superba...dezavantaje: nu curent, nu apa, nu gaze, astea le poti trage cu usurinta. Zona 23 km de orasul Moreni, comuna Ciolpani. Daca prezinta interes trimite-mi PM. Am sa fac un drum la tara poate ajung sa si pozez locatia.
ps: vin bucuresteni gramada in zona, deci zona prezinta interes
03-11-10, 11:55
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
As prefera mai sus,mai spre munte,insa astept detalii (contur parcela,pret,vecini, daca e facuta succesiune,etc)..Partea cu bucurestenii in zona,nu e avantaj ci ma SEACA la Maxim.... am vazut destui bucuresteni in atata amar de ani..in fapt am vazut cum au disparut Bucurestenii (cred ca mai suntem ~3000 in tot orasul,iar majoritatea sunt >65ani) si au aparut multe milioane de "noi bucuresteni"(aia de care fac misto ardelenii...care sarmanii nu au vazut in viata lor un bucurestean ) adusi de comunisti la constructii in 68-85 plus milioanele de personaje venite cica "la invatat" dupa 90 mai ales....si apoi ramasi aici,ca deh,mai usor e sa faci bani din comert decat muncind sa-ti ridici zona din care provii (asa cum fac copii altor natii) ... Blamati-ma care vreti, e dreptul vostru...si dreptul meu sa-mi exprim opinia . Prefer sa ma injurati la telefon,pt ca aici voi sterge
|
|
|
03-11-10, 13:39
|
|
Skoda Driver
Stage 4
Member of: [SKODA]
|
Salutare!
Am un teren de 250 de m2 in localitatea Azuga.E foarte aproape de padure,zona superba.Daca suna bine...astept un semn de la tine!
Tel.0721227851(Ionut)
Numai bine!
|
05-11-10, 10:10
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
As prefera mai sus,mai spre munte,insa astept detalii (contur parcela,pret,vecini, daca e facuta succesiune,etc)..Partea cu bucurestenii in zona,nu e avantaj ci ma SEACA la Maxim.... am vazut destui bucuresteni in atata amar de ani..in fapt am vazut cum au disparut Bucurestenii (cred ca mai suntem ~3000 in tot orasul,iar majoritatea sunt >65ani) si au aparut multe milioane de "noi bucuresteni"(aia de care fac misto ardelenii...care sarmanii nu au vazut in viata lor un bucurestean ) adusi de comunisti la constructii in 68-85 plus milioanele de personaje venite cica "la invatat" dupa 90 mai ales....si apoi ramasi aici,ca deh,mai usor e sa faci bani din comert decat muncind sa-ti ridici zona din care provii (asa cum fac copii altor natii) ... Blamati-ma care vreti, e dreptul vostru...si dreptul meu sa-mi exprim opinia . Prefer sa ma injurati la telefon,pt ca aici voi sterge
|
Terenul are aproximativ 2500 m patrati, succesiunea este facuta, am si titlu de proprietate, este dreptunghiulara (cred), deocamdata vecinii sunt la distanta...inca nu a aparut constructie apropiata, un pret negociabil ti-l trimit pe PM
|
|
|
05-11-10, 10:22
|
|
Stage 5
|
Salut, poti sa itiu ofer un teren de casa si in plus sa dezvolti si sa continui o afacere profitabila...mai multe detalii gasesti aici: https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/2...pepiniera.html
Cand ai timp, te invit sa vezi si o sa iti placa cu siguranta - sunt fix 118 km din Berceni pana acolo; drum astfaltat nou pana acolo, restul gasesti pe topic.
astept un semn de la tine.
geee
Notă moderator:
Ai citit titlul? sau doar īncerci să īti vinzi marfa?
Last edited by andi_cimpean; 05-11-10 at 23:00.
|
|
|
05-11-10, 20:17
|
|
Stage 4
|
Daca te intereseaza o casa in DB,de caramida...mare, spatioasa, necesita un pic amenajata, mai precis in Doicesti, la 200 mt.padure st-1800 mp, teren cu poienita in deal, toate utilitatile.....dai un semn...acte ok, cadastru-intabulare..pret ok-35000 e negociabil
Notă moderator:
Citeşte titlul cu atenţie!
Nu mai īncercaţi să vă vindeţi marfa, fără să ţineţi cont de cerinţele initiatorului thread-ului.
Last edited by andi_cimpean; 05-11-10 at 23:02.
|
|
|
08-11-10, 20:26
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [VW] [FORD] [FOTO]
|
Buna, am un teren in Comuna Pietrari, jud. Valcea. E la 5 km distanta de statiunea Baile Govora. Aprox. 1000mp.
Panorama spre muntii Capatanii. Teren izolat, doar 2 vecini in zona.
A fost casa batraneasca, dar au daramat-o.
Exista apa curenta si curent electric.
De el apartin inca 3 terenuri agricole de fanete si pomi fructiferi.
In aceeasi comuna mai avem si o padure de foioase.
In apropierea raului Otasau.
Pretul este discutabil, pentru ca vrem sa vindem tot ce avem acolo: terenul de construit, terenul cu pomi fructiferi si padurea.
Daca esti interesat o sa-ti las date de contact si vorbim mai detaliat.
|
|
|
|
|