in spate este o vila.. in spatele casei.. toate gradinile sunt la fel.. lungi. comuna linistita nu sunt tzigani.. poze o sa fac cand o sa mai ajung pe acolo.
Helllo mosu'....am zis si eu ca esti cool.Am tot asteptat dracu' telefonu' ala si nimic.Zii vrei sa vinzi sau nu........ultimul meu pret:200.000.000 lei vechi. Nu intelegi ca nu-ti da tie nimeni nici macar 400 de milioane pe darapanatura aia.......n-ai nici macar telefon acolo sau apa curenta sau gaze... Sa fim realisti..OK?!Vrei sau nu......?! Daca esti hotarat suna sau lasa si tu un nr de mobil p-aici....
o tin pentru gratare cand ma duc vara acolo si nu o dau pe 200 de mil ! sa fim seriosi . intereseaza-te in zona acolo cat se vinde o casa.! apa curenta.. iti faci hidrofor ! telefon exista. gaze or sa bage.
Ce faci frate tot n-ai vandut terenul......... Sau astepti sa intram in UE ca sa se coreleze pretul cu cel al uniunii Mai frate da' ce ai tu acolo de ceri 750 de bucati, mina de aur?! Hai fa-mi un pret tentant ca vreau sa-mi fac casa.... nu incerca sa ma convingi ca la pretul pe care-l ceri trebuia sa aibe apa curenta, gaze, canalizare si o casa tapana din caramida si gard nou.Pe cand acolo la tine nimic din ce am spus nu exista.Hai mai gandeste-te ca intram in iarna si o sa-ti fie ''frig''.