| Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
10-04-10, 21:25
|
|
 Stage 5
|
vand Placa Video GE FORCE 7600
placa video GF 7600 de 256 mega , 128 biti
mai multe detalii gasiti pe net despre ea
folosita foarte putin pe un DEKTOP si skimbata cu una de 512 mega
CRED ca am postat un pret FOARTE CORECT avand in vedere cat costa in magazin !!! ASTA tot de acolo a fost luata !!!
POZA REALA
pret: 60 lei
tel: 0763 508 174
messenger: noi2_felice
|
|
|
12-04-10, 21:19
|
|
 Stage 5
|
Re: vand Placa Video GE FORCE 7600
Valabil in continuare !!!
|
|
|
14-04-10, 12:41
|
|
 Stage 5
Member of: [INSANE RACERS]
|
Ofer 50 ron daca ajungi in Drumul Taberei cu ea si am nevoie de 24 de ore de "garantie" pentru a putea sa-i fac o proba . Daca te intereseaza oferta mea , da-mi un mesaj la 0722.22.08.84 si stabilim cand si unde ne intalnim .
|
|
|
14-04-10, 13:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marius_eugen
Ofer 50 ron daca ajungi in Drumul Taberei cu ea si am nevoie de 24 de ore de "garantie" pentru a putea sa-i fac o proba . Daca te intereseaza oferta mea , da-mi un mesaj la 0722.22.08.84 si stabilim cand si unde ne intalnim .
|
aceasta palca COSTA minim 250 lei la magazinele cu adresa si de la 210 lei ONLINE , placa sa vandut aseara cu 80 lei (10 lei benzina mea) am fost la un om in DRUMU SARII ACASA si ia facut TOATE PROBELE SI TESTELE POSIBILE !
multumesc MULT pentru oferta ta fara concurenta !
SOLICIT INCHIDEREA ANUNTULUI !!!
|
|
|
14-04-10, 14:22
|
|
 Stage 5
|
Daca tu ai cerut 60 ron si eu ti-am oferit 50 ron si asta a fost SNGURA oferta care ai primit-o pe acest topic , care-i problema ?
Preturile spuse de tine sunt astronomice si sincer nu ma intereseaza ce si unde ai gasit asa ceva . Daca cereai 80 ron pe ea , eu oricum nu ti-as fi dat . Nici o placa AGP , indiferent cat de puternica spui tu ca ar fi nu se da la SH mai scump de 1 milion , pentru ca nici un calculator SH cu M/B cu AGP nu valoreaza mai mult de 3,5 - 4 milioane .
Eu ti-am facut o oferta de bun-simt pentru o produsul tau , iar ironia si restul nu-si au locul , apoi era de datoria ta sa inchizi anuntul imediat ce ai vandut-o , nu sa te lauzi acum ca ai gasit fraierul care sa-ti dea 80 ron pe o astfel de placa .
|
|
|
15-04-10, 13:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Daca tu ai cerut 60 ron si eu ti-am oferit 50 ron si asta a fost SNGURA oferta care ai primit-o pe acest topic , care-i problema ?
Preturile spuse de tine sunt astronomice si sincer nu ma intereseaza ce si unde ai gasit asa ceva . Daca cereai 80 ron pe ea , eu oricum nu ti-as fi dat . Nici o placa AGP , indiferent cat de puternica spui tu ca ar fi nu se da la SH mai scump de 1 milion , pentru ca nici un calculator SH cu M/B cu AGP nu valoreaza mai mult de 3,5 - 4 milioane .
Eu ti-am facut o oferta de bun-simt pentru o produsul tau , iar ironia si restul nu-si au locul , apoi era de datoria ta sa inchizi anuntul imediat ce ai vandut-o , nu sa te lauzi acum ca ai gasit fraierul care sa-ti dea 80 ron pe o astfel de placa .
|
in primul rand nu era AGP era un DDR , in al doilea rand cine cunoaste ce poate avcea placa mia oferit banii ceruti de mine + ceva peste ca am fost la om acasa sa o probeze !!! O ZI BUNA !
chiar te rog sa te uiti pe situri CAM cat ar costa o placa dasta !!!
|
|
|
15-04-10, 19:10
|
|
 Stage 5
|
nu era AGP si era un DDR ???  Parerea mea este ca esti cam praf la calculatoare si oricine ar citi ce ai scris si-ar da seama .
|
|
|
17-04-10, 08:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
nu era AGP si era un DDR ???  Parerea mea este ca esti cam praf la calculatoare si oricine ar citi ce ai scris si-ar da seama .
|
aici cam ai dreptate SUNT PRAF la calcultoare , daia am 3 laptopuri in casa ca nu ma mai kinui cu DESKTOPURI ...acea placa video o aveam de la un baiat care avea sa imi dea bani si mia dat acea placa in skimb
NU CRED ca sunt atat de praf , daca dai un simplu search pe GOOGLE o sa vei ca placa este DDR nu AGP ....asa ca mai intai INFORMEATE de a trage o concluzie in numele altcuiva !!
O ZI BUNA in continuare !!!
|
|
|
17-04-10, 21:56
|
|
 Stage 5
|
E clar ca te "kinui" rau sa scrii , asa ca am sa incerc sa nu te mai supar . Ca ai placa de la altcineva care TI-A dat-o , atunci felicitari , dar cred ca tu ar trebui sa dai o cautare unde doresti tu si sa vezi ce inseamna DDR si AGP , la ce se refera acesti termeni si apoi sa vorbim amandoi pe acceasi limba .
Concluzia am tras-o in numele meu , pentru ca numai asa se poate trage o concluzie , este concluzia mea , personala , ramane in picioare in continuare si chiar se cimenteaza cu fiecare post scris de tine . O seara buna !
P.S. Eu inchei aici discutiile ca suntem off-topic amandoi , desi este topicul tau si nu am de gand sa mai pierd timpul incercand sa evidentiez ceva care este deja evident pentru oricine ! Nu-mi mai scrie , ca nu mai raspund !
|
|
|
|
|