Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Reply
 
Thread Tools
Old 21-03-10, 11:35   #1
KGB

Stage 4
 
KGB's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 227
Default Vand Tigara electronica DSE901

Tigara electronica DSE901

Pret: 159 Ron
Pretul include TVA.

Telefon: 0721.33.11.55

Cea mai fiabila tigara electronica din lume. Produsul nostru este cel original, de la inventatorul modelului. Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei, il plaseaza ca cel mai recomandat produs pentru cei care vor sa experimenteze fumatul electronic.

SPECIFICATII:
Model : DSE 901
Lungime : 118 mm
Greutate : 15 g
Nr. de inhalari dintr-un cartus : 100-150 inhalari
1 cartus este echivalent cu ~ 8 tigari normale
Capacitate baterie : 180 mAh
Voltaj baterie : 3.2V-4.2V
O baterie incarcata asigura : 190-200 inhalari
Timp de incarcare baterii : 2-2,5 ore

PACHETUL CONTINE:
1 tigara electronica
1 baterie de rezerva lithium - (180 mA)
1 incarcator de priza
4 cartuse de nicotina
1 cutie eleganta de cadou
Instructiuni de utilizare in engleza si romana.


Culori disponibile: alb si negru
Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.


PREZENTARE PRODUS

Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun.

Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator.

Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator.

Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat.

Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje
Fara haine care miros a fum,
Fara respiratie urat mirositoare,
Fara dinti cu pete,
Fara stanjeneala sociala.
Fara fumat pasiv
Poate fi savurata oriunde.
Fara monoxid de carbon,
Fara poluare
Fara flacara
Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?
Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.


CARACTERISTICI DE PERFORMANTA

A: Sanatos
In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb, si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor. In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, si apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

B: Siguranta
In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista problem cu focul.

C: Protectia mediului inconjurator
Tigarile electronice nu ard, si nu produc fum, fara fumat pasiv, fara mucuri de tigara, fara radiatii electromagnetice.

D: Folositor pentru a te lasa de fumat
In conformitate cu concentratia electronica a nicotinei lichide, cartusele sunt divizate in patru grade, concentratie inalta, medie, mica si zero. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie bazata pe propria lor situatie, pas cu pas pentru a reduce concentratia, in final scopul acestora este de a se lasa de fumat.

OAMENI SI LOCURI APLICABILE

1. Persoane
- Fumatorilor pe termen lung care au sentimente urate.
- Persoane care muncesc mult timp in locuri in care nu se fumeaza si au nevoia de a fuma.
- Voluntarilor care doresc sa se lase de fumat.
2. Locuri aplicabile
- avioane, trenuri, teatre, spitale, biblioteci si alte locuri pentru nefumatori.
- In orice loc in care focul este interzis, unitati de incendiu ca statiile de benzina si centre forestiere etc.

Telefon: 0721.33.11.55
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dse901_nou.jpg
Views:	56
Size:	51.2 KB
ID:	1380460  
__________________
Honda Concerto, 1.5l, 16v, 90hp
Renault Megane II Bicorp, 1.6l, 16v, 115hp

Last edited by KGB; 21-03-10 at 11:37.
KGB is offline   Reply With Quote
Old 23-03-10, 22:38   #2
KGB

Stage 4
 
KGB's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 227
Default Re: Vand Tigara electronica DSE901

Da, tigara electronica este un produs ecologic ce nu dauneaza celor din jurul nostru. Aburul produs de tigara electronica nu contine substante daunatoare cum ar fi gudron, monoxid de carbon si restul de pana la 4000 de substante, descoperite de cercetatori, in tigara clasica.

Puteti sa fumati tigara electronica oriunde doriti, in spatii inchise, pentru ca nimeni nu va simti vreun miros. Doar ledul va poate da de gol, intr-o incapere obscura. (daca sunteti la film, va sfatuiesc sa acoperiti led-ul, pentru ca riscati sa fiti confundati cu un fumator adevarat.)

Cea mai mare distractie dupa ce am cumparat tigara electrica a fost sa trag din ea si sa incerc s-o sting in palma. Led-ul din varf imita jarul de la tigara clasica. Dupa ce trageti din tigara electronica, led-ul mai ramane aprins o secunda, timp in care va puteti speria prietenii.

Normal ca acel led, din varf, nici macar nu se incalzeste, deci nici o sansa sa va ardeti.

Tigarile comercializate de magazinul nostru au certificari CE si Rohs.

Puteti sa fumati tigara electronica oriunde doriti, in spatii inchise, pentru ca nimeni nu va simti vreun miros. Doar ledul va poate da de gol, intr-o incapere obscura. (daca sunteti la film, va sfatuiesc sa acoperiti led-ul, pentru ca riscati sa fiti confundati cu un fumator adevarat.)

In casa o sa dispara definitiv acel miros de tigara clasica. Nu mai este nevoie sa stati cu geamul deschis dupa ce fumati sau mai rau, sa fiti trimisi pe balcon. (Prietenii stiu ce spun).

Tigarile electronice comercializate de noi au un inalt nivel de finisare si calitate. Ele pot fi usor confundate cu tigara normala (mai ales cele albe).

Pentru a fi cat mai trandy va propunem o gama de modele variate in culori si design. Gasiti dimensiuni si culori diverse, aveti de unde sa alegeti.

Cand am decis ca este mai bine sa ma fumez tigara electronica, nici nu ma interesa pretul. Ma interesa ca imi va salva sanatatea. Totusi, am ramas surprins sa aflu ca este mult mai ieftin sa fumezi electronic, decat clasic.

Conform unor calcule de volum mediu, un fumator de tigara electronica nu cheltuie mai mult de 80-100 de Ron pe luna (1 sticluta de e-lichid, 10 cartuse, un atomizor), in timp ce un fumator clasic cheltuie minim 240 de Ron. (30 pachete x 8 ron)

Pe langa salvarea sanatatii Dumneavoastre si a celor din jur, mai faceti si economie substantiala de bani.
Da, tigara electronica este mai sanatoasa. Exista peste 4000 de substante daunatoare in tigara clasica. In tigara electronica exista doar nicotina… si asta daca doriti. Puteti renunta si la nicotina, daca va doriti acest lucru.

Au aparut multe articole ce sustineau ca tigara electronica este la fel de nociva. Nu credeti tot ce se scrie, pentru ca interesul ca aceste produse sa nu castige teren in detrimentul producatorilor clasici de tigari, este enorm. Ganditi-va cati bani incaseaza statul doar din accizele de la tigarile clasice…

Pentru tigara electronica & e-lichidul comercializat exista certificate de non-toxicitate iar producatorul raspunde pentru acest lucru.
KGB is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -