Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Reply
 
Thread Tools
Old 14-03-10, 07:28   #1
OPTIMJOBS

Stock
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default OFERTA LOCURI DE MUNCA IN EUROPA

OPTIMJOBS este o companie de selectie si plasare a fortei de munca acreditata de ITM ,specializata in servicii personalizate si eficiente de recrutare a personalului.
Am luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostrii calitate si profesionalism. Serviciile noastre au la baza orientarea spre client si intelegerea nevoilor sale. La fel de importante sunt prioritatile si aspiratiile candidatilor, carora le oferim consultanta de-a lungul procesului de recrutare, asistenta in vederea integrarii in noul mediu si oportunitati de dezvoltare profesionala.
Avem abilitatea de a aduce omul potivit la locul potrivit, generand valoare adaugata atat clientilor cat si candidatilor.

OPTIMJOBS ofera locuri de munca in UK, Franta si Germania. Trimite-ti cv la OPTIMJOBS@aol. com si veti primi detalii :conditii, program, salarizare si data de plecare. Se percepe un comision de 100 de euro pentru procesarea dosarului de munca.



OPTIMJOBS ofera 300 de posturi in constructii in Franta. Dulgheri, zidari, electricieni, faiantari, fierari, lacatusi mecanici, instalatori si muncitori necalificati.Limba franceza nu este necesara se lucreaza cu ingineri romani. Trimite-ti cv la :OPTIMJOBS@aol. com

OPTIMJOBS ofera 250 de posturi de agent de paza in cazinouri, hoteluri, supermarketuri din Londra UK (fete si baieti).Limba engleza nu este neaparat necesara se lucreaza cu manageri de origine romana.Varsta intre 18-45 de ani. Cerem seriozitate maxima. Trimite-ti cv la:OPTIMJOBS@aol. com

OPTIMJOBS ofera 300 de posturi de menajere(femei)in hoteluri, pensiuni, moteluri din Londra, UK. Varsta intre 18-45 de ani Experienta nu este necesara. Limba engleza nu este neaparat necesara se lucreaza cu manageri de origine romana. Trimiteti cv la OPTIMJOBS@aol. com. In cazul in care veti fi selectate ve-ti fi contactate.

OPTIMJOBS ofera 250 de locuri de munca in industria de procesare a laptelui si industria de procesare a pestelui in UK. Specializarea se realizeaza la locul de munca. Limba engleza nu este neaparat necesara se lucreaza cu manageri de origine romana.Trimite-ti cv la OPTIMJOBS@aol. com OPTIMJOBS cere si ofera maxima seriozitate.



OPTIMJOBS.contact OPTIMJOBS@aol.com.


Va rugam trimite-ti cv in limba engleza sau romana,in email specificati postul pentru care doriti sa aplicati.
Daca ve-ti fi selectat ve-ti fi contactat de unul dintre reprezentanti nostri.
Va multumim.

Date de contact:

* Adresa e-mail sau IM: OPTIMJOBS@aol.com
OPTIMJOBS is offline   Reply With Quote
Reply


- Copyright 2024 4Tuning -