| Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
01-02-10, 13:37
|
|
 Stage 5
Member of: [INSANE RACERS]
|
[VAND] Laptop Fujitsu Siemens !
Vand laptop Fujitsu Siemens AMILO - Procesor TURION 64 - 1800 MHz , 1 GB RAM DDR2 dual channel , HDD 80 GB Western Digital , pl. video ATI Xpress 200 cu 128 MB , DVD-RW , LAN Gigabit , modem 56k , slot PCI Express card , wireless , card reader 4in1 , FIREWARE /1394 , iesire de casti/boxe , intrare de microfon , difuzoare incorporate care se aud super-bine , iesire de monitor VGA 15pini , iesire TV-OUT , 4xUSB , display 15,4' ;
- a venit cu licenta de XP Home de la Fujitsu Siemens , sticher lipit pe spate , este activat NUMAI pe acest laptop ;
- ecran widescreen cu display 15,4' Cristal View , reflexiv - se vede superb orice poze/filme ;
- placa video ATI Xpress 200 cu 128 MB este capabila si de ceva jocuri , iar filmele HD merg ok ;
- Seria : AMILO A1655G - se poate cauta pe net alte informatii , este seria bussiness , f bine inchegat , plastice de calitate si placute la atingere , nu ca cele noi si ieftine , care sunt taiate cu toporul ;
- foloseste DDR1 , se poate pune 2 GB RAM , dar si cu 1 GB merge f bine XP-ul cu orice aplicatie !
- bateria tine peste 1 - 1,5 ore , in functie de aplicatiile utilizate , este acumulator de 53W !
- aspectul este ok , doar urme de folosire , fara zgarieturi , fara crapaturi sau alte prostii , ecranul este impecabil !
Pret : 1350 ron , negociabil . Accept si ceva schimburi +- diferenta , astept oferte !
|
|
|
03-02-10, 12:23
|
|
 Stage 5
|
Re: [VAND] Laptop Fujitsu Siemens !
Pret negociabile , accept si schimburi pe IT sau foto !
|
|
|
10-02-10, 02:33
|
|
 Stage 5
|
1250 ron ! Accept si schimburi !
|
|
|
18-02-10, 09:29
|
|
 Stage 5
|
un schimb cu un nokia e90+ o dif?
|
|
|
18-02-10, 12:12
|
|
 Stage 5
|
Nu suna rau , dar acel E90 cu siguranta are o anumita uzura , care la mobile se cunoaste mult mai rapid decat la laptopuri . Daca vorbesti de o diferenta , ea in nici nu caz nu va fi din partea mea .
Vad ca nu esti din Bucuresti , iar astfel de schimburi ar trebui facute fata in fata . Prefer sa incerc sa vand cash un laptop decat un mobil , mai ales de dimensiunile lui E90 . Oricum , te astept pe privat sau pe messenger sa-mi spui la ce diferenta te-ai gandit . ID: eugen_foxy .
|
|
|
18-02-10, 13:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marius_eugen
Nu suna rau , dar acel E90 cu siguranta are o anumita uzura , care la mobile se cunoaste mult mai rapid decat la laptopuri . Daca vorbesti de o diferenta , ea in nici nu caz nu va fi din partea mea .
Vad ca nu esti din Bucuresti , iar astfel de schimburi ar trebui facute fata in fata . Prefer sa incerc sa vand cash un laptop decat un mobil , mai ales de dimensiunile lui E90 . Oricum , te astept pe privat sau pe messenger sa-mi spui la ce diferenta te-ai gandit . ID: eugen_foxy .
|
telefonul a suferit mici modificari(fata exterioara a fost inlocuita cu alta noua originala,am dat 200 ron doar pe fata,bateria este noua(de 1500mh)tine f bine.in jur de 5 zile ,,, eu sunt din ploiesti,iar daca ai fi de acord as veni eu la bucuresti sa ne vedem .si bineinteles dif era din partea mea(adica 200 ron).
|
|
|
18-02-10, 15:02
|
|
 Stage 5
|
Nu stiu de unde ai scos acea diferenta , ca si cum am fi negociat-o deja .
http://forum.softpedia.com/anunturi/...com-21644.html
http://www.**********/catalog/310731...-card-8gb.html
http://forum.computergames.ro/44-gsm...antajoase.html
Nu vei reusit sa scoti de la cineva 800 ron cash pe acel mobil , asa cum nu am reusit nici eu sa scot alti bani pe alt mobil , chair nou , sigilat , cu garantie .
Ca ai bagat tu 2 mil in carcasa si baterie , inseamna ca ai vrut sa-l pui pe linia de plutire si nu vreau sa ma gandesc cum arata inainte .
Diferenta care o accept eu la acest laptop de la acel mobil SH al tau , este de 400 ron . Daca voi reusi in 2-3 luni sa scot 550 ron pe acel mobil , ma pot considera fericit . Stii ca astea sunt preturile si fiecare isi cunoaste marfa . Eu pe laptop iau 900 ron cash , dar nu il dau cu atat , tu nu iei 600 ron pe acel mobil !
|
|
|
18-02-10, 18:38
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marius_eugen
Nu stiu de unde ai scos acea diferenta , ca si cum am fi negociat-o deja .
http://forum.softpedia.com/anunturi/...com-21644.html
http://www.**********/catalog/310731...-card-8gb.html
http://forum.computergames.ro/44-gsm...antajoase.html
Nu vei reusit sa scoti de la cineva 800 ron cash pe acel mobil , asa cum nu am reusit nici eu sa scot alti bani pe alt mobil , chair nou , sigilat , cu garantie .
Ca ai bagat tu 2 mil in carcasa si baterie , inseamna ca ai vrut sa-l pui pe linia de plutire si nu vreau sa ma gandesc cum arata inainte .
Diferenta care o accept eu la acest laptop de la acel mobil SH al tau , este de 400 ron . Daca voi reusi in 2-3 luni sa scot 550 ron pe acel mobil , ma pot considera fericit . Stii ca astea sunt preturile si fiecare isi cunoaste marfa . Eu pe laptop iau 900 ron cash , dar nu il dau cu atat , tu nu iei 600 ron pe acel mobil !
|
iar tu nu uita ce firma de leptop vinzi (Fujitsu Siemens ),, in fine, de aia ai pus anuntul aici k sa primesti oferte. eu am facut una. oricum,spor la vanzare
apropo de preturi la telefoane. n95(second) 900 ron. inainte de a face comenturi rautacioase mai bine te-ai uita in gradina ta.
si inca ceva:te rog nu mai da reply la acest mesaj.o zi buna
Last edited by nairda; 18-02-10 at 18:44.
|
|
|
18-02-10, 20:13
|
|
 Stage 5
|
E topicul MEU , raspund cand si cum vreau cat timp nu incalc regulamentele forumului !
Tocmai ca nu uit ce firma vand , iar aceasta marca inca este o marca buna si chiar daca este de acord sa-si puna numele pe petardele din hipermarketuri , asta nu inseamna ca laptopul meu face parte din aceeasi clasa .
Nu este nici o problema ca mi-ai facut o oferta , nu ne-am inteles la ea , mergem mai departe . Eu ti-am explicat punctul meu de vedere referitor la propunerea ta , atata tot . O seara buna si tie !
In continuare laptopul la vanzare : 1150 ron !!!
|
|
|
21-02-10, 08:24
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Salut , il mai ai ?
|
|
|
21-02-10, 15:01
|
|
 Stage 5
|
DA , il mai am ! Te astept pe privat sau pe messenger sa vorbim : eugen_foxy este ID-ul meu . Salut !
|
|
|
01-03-10, 15:28
|
|
 Stage 5
|
S-a vandut ! Se poate inchide topicul , multumesc 4tuning !
|
|
|
|
|