Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Reply

Thread Tools
Old 01-02-10, 13:37   #1
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
Exclamation [VAND] Laptop Fujitsu Siemens !

Vand laptop Fujitsu Siemens AMILO - Procesor TURION 64 - 1800 MHz , 1 GB RAM DDR2 dual channel , HDD 80 GB Western Digital , pl. video ATI Xpress 200 cu 128 MB , DVD-RW , LAN Gigabit , modem 56k , slot PCI Express card , wireless , card reader 4in1 , FIREWARE /1394 , iesire de casti/boxe , intrare de microfon , difuzoare incorporate care se aud super-bine , iesire de monitor VGA 15pini , iesire TV-OUT , 4xUSB , display 15,4' ;

- a venit cu licenta de XP Home de la Fujitsu Siemens , sticher lipit pe spate , este activat NUMAI pe acest laptop ;
- ecran widescreen cu display 15,4' Cristal View , reflexiv - se vede superb orice poze/filme ;
- placa video ATI Xpress 200 cu 128 MB este capabila si de ceva jocuri , iar filmele HD merg ok ;
- Seria : AMILO A1655G - se poate cauta pe net alte informatii , este seria bussiness , f bine inchegat , plastice de calitate si placute la atingere , nu ca cele noi si ieftine , care sunt taiate cu toporul ;
- foloseste DDR1 , se poate pune 2 GB RAM , dar si cu 1 GB merge f bine XP-ul cu orice aplicatie !
- bateria tine peste 1 - 1,5 ore , in functie de aplicatiile utilizate , este acumulator de 53W !
- aspectul este ok , doar urme de folosire , fara zgarieturi , fara crapaturi sau alte prostii , ecranul este impecabil !

Pret : 1350 ron , negociabil . Accept si ceva schimburi +- diferenta , astept oferte !

marius_eugen is offline   Reply With Quote
Old 03-02-10, 12:23   #2
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
Exclamation Re: [VAND] Laptop Fujitsu Siemens !

Pret negociabile , accept si schimburi pe IT sau foto !
Old 10-02-10, 02:33   #3
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

1250 ron ! Accept si schimburi !
Old 18-02-10, 09:29   #4
nairda

Stage 5

Default Re: [VAND] Laptop Fujitsu Siemens !

un schimb cu un nokia e90+ o dif?
nairda is offline   Reply With Quote
Old 18-02-10, 12:12   #5
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

Nu suna rau , dar acel E90 cu siguranta are o anumita uzura , care la mobile se cunoaste mult mai rapid decat la laptopuri . Daca vorbesti de o diferenta , ea in nici nu caz nu va fi din partea mea .
Vad ca nu esti din Bucuresti , iar astfel de schimburi ar trebui facute fata in fata . Prefer sa incerc sa vand cash un laptop decat un mobil , mai ales de dimensiunile lui E90 . Oricum , te astept pe privat sau pe messenger sa-mi spui la ce diferenta te-ai gandit . ID: eugen_foxy .
Old 18-02-10, 13:38   #6
nairda

Stage 5

Quote:
Originally Posted by marius_eugen View Post
Nu suna rau , dar acel E90 cu siguranta are o anumita uzura , care la mobile se cunoaste mult mai rapid decat la laptopuri . Daca vorbesti de o diferenta , ea in nici nu caz nu va fi din partea mea .
Vad ca nu esti din Bucuresti , iar astfel de schimburi ar trebui facute fata in fata . Prefer sa incerc sa vand cash un laptop decat un mobil , mai ales de dimensiunile lui E90 . Oricum , te astept pe privat sau pe messenger sa-mi spui la ce diferenta te-ai gandit . ID: eugen_foxy .
telefonul a suferit mici modificari(fata exterioara a fost inlocuita cu alta noua originala,am dat 200 ron doar pe fata,bateria este noua(de 1500mh)tine f bine.in jur de 5 zile ,,, eu sunt din ploiesti,iar daca ai fi de acord as veni eu la bucuresti sa ne vedem .si bineinteles dif era din partea mea(adica 200 ron).
Old 18-02-10, 15:02   #7
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

Nu stiu de unde ai scos acea diferenta , ca si cum am fi negociat-o deja .

http://forum.softpedia.com/anunturi/...com-21644.html
http://www.**********/catalog/310731...-card-8gb.html
http://forum.computergames.ro/44-gsm...antajoase.html
Nu vei reusit sa scoti de la cineva 800 ron cash pe acel mobil , asa cum nu am reusit nici eu sa scot alti bani pe alt mobil , chair nou , sigilat , cu garantie .
Ca ai bagat tu 2 mil in carcasa si baterie , inseamna ca ai vrut sa-l pui pe linia de plutire si nu vreau sa ma gandesc cum arata inainte .

Diferenta care o accept eu la acest laptop de la acel mobil SH al tau , este de 400 ron . Daca voi reusi in 2-3 luni sa scot 550 ron pe acel mobil , ma pot considera fericit . Stii ca astea sunt preturile si fiecare isi cunoaste marfa . Eu pe laptop iau 900 ron cash , dar nu il dau cu atat , tu nu iei 600 ron pe acel mobil !
Old 18-02-10, 18:38   #8
nairda

Stage 5

Quote:
Originally Posted by marius_eugen View Post
Nu stiu de unde ai scos acea diferenta , ca si cum am fi negociat-o deja .

http://forum.softpedia.com/anunturi/...com-21644.html
http://www.**********/catalog/310731...-card-8gb.html
http://forum.computergames.ro/44-gsm...antajoase.html
Nu vei reusit sa scoti de la cineva 800 ron cash pe acel mobil , asa cum nu am reusit nici eu sa scot alti bani pe alt mobil , chair nou , sigilat , cu garantie .
Ca ai bagat tu 2 mil in carcasa si baterie , inseamna ca ai vrut sa-l pui pe linia de plutire si nu vreau sa ma gandesc cum arata inainte .

Diferenta care o accept eu la acest laptop de la acel mobil SH al tau , este de 400 ron . Daca voi reusi in 2-3 luni sa scot 550 ron pe acel mobil , ma pot considera fericit . Stii ca astea sunt preturile si fiecare isi cunoaste marfa . Eu pe laptop iau 900 ron cash , dar nu il dau cu atat , tu nu iei 600 ron pe acel mobil !
iar tu nu uita ce firma de leptop vinzi (Fujitsu Siemens ),, in fine, de aia ai pus anuntul aici k sa primesti oferte. eu am facut una. oricum,spor la vanzare

apropo de preturi la telefoane. n95(second) 900 ron. inainte de a face comenturi rautacioase mai bine te-ai uita in gradina ta.

si inca ceva:te rog nu mai da reply la acest mesaj.o zi buna

Last edited by nairda; 18-02-10 at 18:44.
Old 18-02-10, 20:13   #9
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

E topicul MEU , raspund cand si cum vreau cat timp nu incalc regulamentele forumului !

Tocmai ca nu uit ce firma vand , iar aceasta marca inca este o marca buna si chiar daca este de acord sa-si puna numele pe petardele din hipermarketuri , asta nu inseamna ca laptopul meu face parte din aceeasi clasa .
Nu este nici o problema ca mi-ai facut o oferta , nu ne-am inteles la ea , mergem mai departe . Eu ti-am explicat punctul meu de vedere referitor la propunerea ta , atata tot . O seara buna si tie !

In continuare laptopul la vanzare : 1150 ron !!!
Old 21-02-10, 08:24   #10
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]

Salut , il mai ai ?
vn-08-nen is offline   Reply With Quote
Old 21-02-10, 15:01   #11
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

DA , il mai am ! Te astept pe privat sau pe messenger sa vorbim : eugen_foxy este ID-ul meu . Salut !
Old 01-03-10, 15:28   #12
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]

S-a vandut ! Se poate inchide topicul , multumesc 4tuning !
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -