Negasind un loc in care sa ne putem prezenta , nedorind sa incurcam moderatorii postand intr-un loc gresit am decis deschiderea acestui topic. daca este cumva un loc gresit ne cerem scuze. Faptul ca insa are legatura cu o vanzare ar putea fi corect totusi.
Dar acest lucru nu inseamna neaparat "Sales". Este un pic mai complicat , un Spartan fiind destul de greu de achizitionat.
Insa nu imposibil. Probabil sunt deja multi cei care au cunostinta de ceea ce inseamna curentul Spartans (fie prin amici,fie prin TV sau ziare). Legendele sunt multe,adevaruri putine.
Ne bucuram de succes si asta din pacate stiti ca vine la pachet cu invidia.
De ce am postat pe acest forum ? Pai e simplu ,exista o legatura. Si noi activam in tuning,rezultatele fiind intitulate Spartans.
Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni si ca vom gasi oameni dornici sa colaboreze cu Spartans (nu neaparat sa devina clienti ci o o colaborare se poate face in sedinte foto,calendare etc) , facand cunoscute "proprietatiile cu 2 sau 4 roti" , va dorim toate cele bune si traditionalul:
"Putere si Imagine"
Ca si detalii suplimentare:
www.myspace.com/romanianbully
www.spartansdogs.ro
Din pacate insa informatiile in domeniul virtual sunt putine si neactualizate deoarece cum afirmam, succesul atrage dupa sine invidia dar si repliciile . Spartans fiind in permanenta cu lupta impotriva falsilor Spartani.
Daca insa nu discutati personal cu mine (a se citi Loko Spartans) iar eu nu va spun ca inainte de bani trebuie sa discutam despre un test , atunci este clar ca ati vorbit cu un tepar care doreste sa va ia banii ,oferindu-va ceva care aduce la inceput cu o jumatate de Spartan
Respect,
Loko
CEO Spartans &XL Bully European Club