Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Reply

Thread Tools
Old 09-01-06, 16:45   #1
B12ZMD

Stage 5

Default DECODARE 6680

Vreau sa deblochez un nokia 6680.

Cel care poate face lucrul asta, sa ma contacteze de urgenta.

0723.360.568
B12ZMD is offline   Reply With Quote
Old 10-01-06, 19:08   #2
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

nokia 6680 nu poate fi decodat inca, versiunea BB5 fiind inpenetrabila datorita numarului mare de semnaturi de protectie. Exista o metoda, am auzit ca ar costa 70 eur, dar tel tre desfacut si nush daca iti convine asa ceva. Oricum, adauga id mihnea22 la lista de mess si vezi k o sa puna status cand va reusi sa il decodeze. Multa bafta
CataNOS is offline   Reply With Quote
Old 10-01-06, 22:42   #3
B12ZMD

Stage 5

aha ... am inteles ... ... totusi... nu inteleg o chestie: s-au spart site-uri ca microsoft, fbi sau nasa si nu se poate sparge un amarat de mobil ??? mi se pare aberant !

..\"tel trebuie desfacut\" ... se schimba ceva FIZIC in el ? pt ca altfel, nu explic de ce ar trebui desfacut...apoi, daca se umbla practic ... pe \"placa\", nu apar probleme ulterior ? ... pentru ca, AS DA si 70 euro, dar sa am garantia ca nu sunt primul \"client\" si ca nu vor fi probleme......... .... ramane de vazut, nu ?? ...

...sa fie 6680 un telefon prea inteligent pentru hackerii din ziua de azi ??? nu cred...si daca ar fi, atunci as fi mandru

mersi!!
Old 10-01-06, 23:20   #4
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B12ZMD\"
aha ... am inteles ... ... totusi... nu inteleg o chestie: s-au spart site-uri ca microsoft, fbi sau nasa si nu se poate sparge un amarat de mobil ??? mi se pare aberant !

..\"tel trebuie desfacut\" ... se schimba ceva FIZIC in el ? pt ca altfel, nu explic de ce ar trebui desfacut...apoi, daca se umbla practic ... pe \"placa\", nu apar probleme ulterior ? ... pentru ca, AS DA si 70 euro, dar sa am garantia ca nu sunt primul \"client\" si ca nu vor fi probleme......... .... ramane de vazut, nu ?? ...

...sa fie 6680 un telefon prea inteligent pentru hackerii din ziua de azi ??? nu cred...si daca ar fi, atunci as fi mandru

mersi!!
Paaai, e f greu d decodat pt k se fol un algoritm total dif fata de tot c a fost pana acum. Cat despre umblat in el, da, se umbla, se scoate un chip si se schimba cu un alt chip d p un tel necodat. Mai asteapta un pic, solutii vor veni..
CataNOS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -