in sfarsit primim un raspuns.....asteptam ce sa facem
a aparut la prisma.....am plesnit de ras la faza cu trabantu ( no offence ) dar totusi......stiti bine ca PROBELE DE ACCELERATIE - VITEZA RULLLLZ IN COMPARATIE CU CELE DE INDEMANARE.....ma rog cel putin aici in contextul actual.....
__________________ BMW 530d-M\\\BMW MOTORSPORTDTMPOWER.net...
va rog cine este in tema cu asta sa dea un raspuns orientativ despre o data anume la care o sa fie posibila postarea filmuletelor de la baneasa de la acceleratie viteza !!! sunt eu ff curios care nu am participat dar cei care au fost acolo si au apasat pedala ce sa mai zic!! mai ales tra cred ca asteapta sa se vada in actiune... vad ca nu mai poate... TRA felicitari pt cum ai concurat data viitoare iti doresc VICTORIA SUPREMA... trage de rupe masinutza.... tine-o tot asa... hai astept filmuletzele...
cam mult
se pare ca am fost primul care le-a descoperit... :P si cand am vazut ca nimeni nu zicea nimic..am zis hai ca sa le zic eu..pt ca chiar daca le ziceai ca sunt pe site...nici acolo nu le gaseau..a trebuit sa pun linku..pt ca am primit nenumarate prv mesaje..unde pe site....da si mie linku ..etc...
Norok!!!Am si eu o intrebare fratilor!! cum pun si eu niste poze pe acest site???? Am niste preparate 'de moare lumea' !!si as vrea sa le arat tuturor!!