@
18BSV - ai respectat tema dar nu in totalitate - ai uitat tricolorul sa il ancorezi pe undeva

. Legat de masina - este oarecum o evolutie in bine, culoarea atat a caroseriei cat si a rotilor este un pic prea saturata, iar numarul de inmatriculare este un pic prea negru
@
Ca][n - ai si votul meu pentru aceasta lucrare, o executie de exceptie in care ai inglobat si tema concursului. Masina ar putea merge la parada
@
Cippirik - maina e foarte bine realizata, insa nu ai respectat tema in totalitate - ai un plus prin calitatea lucrarii, dar si un minus prin nerespectarea motivului tricolorului.
@
Cristi95 - motivele tematice au fost respectate, insa calitatea lucrari este slabuta, masina in culoare de camuflaj este pra inchisa la culoare, si nu prea i se disting formele.
@
Dany2good4u - imi place ce ai gandit, motivul este prezent peste tot. Imi place capota aia, e senzationala, insa sunt lucrari mai bune...
@
Gabi04 - stiu ca esti la inceput si apreciez ca nu ai venit cu temiri ce ozn colorat. Motivul este respectat insa calitatea este precara. Cu timpul sunt sigur ca lucrurile se vor schimba.
@
Lovenady - stii ce ai gresit nu, ca sa nu iei votu' meu. Ai uitat motivul principal fratelo, ai uitat ce e mai important de 1DEC...Steagu'! Calitate de exceptie, tema partial respectata.
@
Lycan - o alta lucrare de exceptie. Executie foarte foarte buna, insa tema este respectata iar partial.
@
Maris - Lucratura bunicica, insa tema este respectata partial, masina este inedita
@
Reme - tematic respectat, insa pe viitor sa fiu mai atent la greseli de executie
@
Skelter - ai restaurat o baba bre! Ai facut-o bine, insa sper ca nu te superi dar imi place lucrarea lui Ca][n mai mult! Ai resectat tematicul...
@
UndergroudDesigns - ai respectat tematicul partial, elementul principal l-ai uitat Drapelul!, ai folosit o autohtona bravo!, insa ai greseli de executie, off! Tare ideea de masina de politie
@
Yackone - o lucrare pe care o stiu de mult, executie foarte buna! Insa Yack tematicul acesta trebuia sa te trimita la 1DEC...trebuia urmarit ceva...