Pentru mine imaginea pe plaja arata mai mult a vacanta plus ca e mai usor de integrat masina, ca reflexii. Cel putin pe capota si partea de sus nu necesita prea multa munca, in schimb in padure e foarte mult de lucru in zona aia si pe parbriz, copaci, frunze, etc.
Da asa m-am gandit si eu. Intradevar ar fi fost de lucru in padure la reflexii. Aici pe plaja nu prea ar fi multe reflexii. Plus ca lumina de pe masina se integreaza bine cu peisajul.
Salutare. Revin dupa o pauza de vt. Probabil din lipsa de inspiratie M-am gandit sa modific subtil noua Skoda Octavia 3.
Sper ca am reusit sa o fac sa arate bine . Am incercat si o tentativa de chrome, nu stiu cat de bine mi-a iesit dar mie imi place.
P.S : Ce ar trebui sa fac ca sa ma mut si eu pe advanced?
P.P.S : Sa nu mai urcati dupa serverul 4tuning. Uploadeaza la o calitate proasta.
M-am gandit sa mai adaug putina lumina pe capota,bara,parbriz si putin pe bara din spate. Voi ce ziceti, da mai bine ? Stiu ca pe capota se vede putin sharp dar am rezolvat-o intre timp.
p.s : pt full size, click pe poza de pe site-ul de upload.
M-am gandit sa mai adaug putina lumina pe capota,bara,parbriz si putin pe bara din spate. Voi ce ziceti, da mai bine ? Stiu ca pe capota se vede putin sharp dar am rezolvat-o intre timp.
p.s : pt full size, click pe poza de pe site-ul de upload.