25-05-13, 22:28
|
|
Stage 2
|
|-POCOL-|
aceste sunt niste lucrari de ale mele am pus si niste w.i.p sa nu avem discuti
|
|
|
25-05-13, 23:19
|
|
Stage 3
|
Re: |-POCOL-|
imi place rebrush-ul tau , clean si frumos ,
la ultima poza nu vad ce reprezina flare ala dar per total , fain , golfu a iesit great , si fordul la fel , frumos ! bravo !
ps : m-ai facut sa fiu curios ce pregatesti la skyline-ul ala xD
|
|
|
26-05-13, 11:02
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
salutare si bine ai venit! WOW, m-ai dat pe spate cu lucrarile astea. Rebrush senzational, de cand lucrezi asa ceva ca vad ca incepator nu esti? Hai ca daca o tii tot asa in scurt timp ajungi la nivelul urmator cine stie poate chiar sus acolo. Golful ti-a iesit foarte bine, ar mai fii unele chestii dar nu pot sa ma pronunt, eu nu fac brush. Vorba lui Mehe, cred ca o coci bine pt Skyline.
|
|
|
26-05-13, 16:09
|
|
Stage 2
|
si 2 mici preview la skyline si s3
|
|
|
26-05-13, 16:55
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Virtual Tuning]
|
Ai lucrari foarte bune , fordul si golful sunt super.Totusi cred ca ai niste probleme cu monitorul sau placa video....rotile la hyundai sunt foarte "albe"(le mai trebuie contrast) , iar la golf se vad rotile vechi sub cele noi.Ti-am zis asta pt ca lucrezi prea bine ca sa faci greseslile astea de incepator .Bafta
26-05-13, 16:58
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by cannonball
Ai lucrari foarte bune , fordul si golful sunt super.Totusi cred ca ai niste probleme cu monitorul sau placa video....rotile la hyundai sunt foarte "albe"(le mai trebuie contrast) , iar la golf se vad rotile vechi sub cele noi.Ti-am zis asta pt ca lucrezi prea bine ca sa faci greseslile astea de incepator .Bafta
|
lucrarile de sus sant d vre-un an cand aveam alt monitor si de aia sunt acele greseli
|
|
|
26-05-13, 18:36
|
|
Stage 3
|
smecher ce pregatesti la skyline , eu tot alb o sa il fac dupa ce imi termin examenele pe sapt asta, sa nu imi bat capul cu reflexiile xD abia astept sa vad finalul , mai ales ca eu tot cu ceva full-brush o sa vin si va fi o placere sa ma "intrec" cu cineva care are cam aceeasi tehnica cu a mea . bafta
|
|
|
26-05-13, 23:07
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
se intrevede ceva frumos la aeste masini. Bafta! Spor la modificat in continuare!
|
|
|
01-06-13, 18:34
|
|
Stage 2
|
nissan
|
|
|
01-06-13, 19:03
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning]
|
felicitari pentru avansare, inca 2-3 lucrari bune, si mai urci o treapta
|
|
|
01-06-13, 22:30
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
sunt de acord cu domnul de mai sus. Evolutia e masiva la tine!
|
|
|
02-06-13, 09:19
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
|
Sa nu crezi ca sunt rautacios dar ai multe greseli(majoritatea la reflexii).Oricum la battle ai primit votul meu.
|
|
|
02-06-13, 21:59
|
|
Stage 2
|
dami mai multe detalli cannonball fara suparare ca mna greselile sunt ale mele si as vrea sa le remediez
|
|
|
03-06-13, 08:26
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
|
Pai ar cam fi asa:
1.Lucrul care mi-a sarit prima oara in ochi a fost cum se termina brusc reflexia aia de pe bara dupa care devine mat.
2.Genul ala taios de reflexie de pe geamuri se face mai mult daca masina e undeva intr-un interior cu geamuri.
3.Fiind o singura sursa de lumina(si mai ales cea naturala) nu aveai cum sa ai asa mare diferenta de luminozitate intre stopuri.
4.Reflexiile alea sunt discontinue.
Am mai facut cateva mici modificari la aripi , linia usii si luftul de la prag...iti dai tu seama din imagine.Bafta
|
|
|
06-06-13, 22:01
|
|
Stage 4
|
Lucrari bune! Bravo!
La Skyline, inafara faptului ca mine nu imi place negrul ala pe stopuri, dar e o chestie de gust, mai e o greseala mica la aripa fata, imediat dupa linia usii masina e mult mai blurata decat restul caroseriei. Se observa f tare mai ales din cauza semnalizatorului. Poate daca il scoteai, nu se observa asa. La fel, deasupra geamului usii, tot blur mult. Oricum lucrari bune. Eu apreciez mai mult tuningul propriu-zis decat eventualele greseli de render.
|
|
|
|
|