da stiu ca am facut greseala cu eleronu..si ptr battle tot pe aia fara eleron trebuia sa o las..adik asta...arata mai bn fara (
la roata acolo pe fata se vede asa ptr ca am pana..am dus masina la vulcanizare acum nu e problema..pragu a iesit blurry din cauza la smudge ptr ca am incercat sa fac umbra aia mai bn...
Roata fata are selectii strambe (la partea dinspre spoileru' fata) si am impresia ca e de... bicicleta. E foarte, foarte subtire frate.
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Re: Comentarii lucrari!
@l33loo - mistoc desenul , nu vad ce ai mai adaugat
@dj-ul - esti pana acum cel mai competitiv facand bmw asta, schimba jantele si e beton
@burn - bodikitt ireal, mai incearca
best_geoo ... ai scos stalpu sustinator al usii (pe partea dreapta a privitorului) ... cum se deschide usa??? ... prin parbriz se vede (pe partea stanga) stalpu sustinator ... janta spate plata ... ai vopsit gura mica din prag ... totusi o lucrare buna pt A 2-a incercare in "chopping" ... felicitari ... bafta in continuare ... Barum ... janta fata de proasta calitate ... pragu tau mi se pare ciudat rau (mie unu nu-mi place) ... stopurile nu sunt plasate simetric ...
am o ideie nuj exact dak se poate sa mai facem un topic pt battle cu restu z4-urilor pls pls pls plsp lspl pls - cei care sunt de accord sa zica pls sa nu fiu numa eu
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Re: Comentarii lucrari!
@best_geoo - RX-8 - hmm merge, doar ca aerisirea aia e cam plata, la fel ca si janta spate (plata)
@barum - Z4 - nu imi prea place ideea, pragul, spoilerul spate, jantele, imi place aerisirea aia din spate