Chiar vreau shi eu un comment la lucrare... shtiu ca nu e cine shtie ce... e prima mea lucrare... prima tentativa... dar vreau sa vad pe unde am gresit... multumesc
Chiar vreau shi eu un comment la lucrare... shtiu ca nu e cine shtie ce... e prima mea lucrare... prima tentativa... dar vreau sa vad pe unde am gresit... multumesc
ai vopsit aerisirile dp prag ... janta spate plata ... se vad vechi parti din spoileu fata sub faruri ... backgroundu (in partea dreapta a privitorului) e ireal ... adik la unirea cu asfaltu ... culoarea e ireala ...
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Comentarii lucrari!
1.jantele sunt blurry si nici nu au destule umbre.....2.spoilerul din spate.....este cam fortat....3.eleronul...destul de reusit...dar cam prea putin aerodinamic...4.sigla chevy de pe lateral....e facut pt aerodinamica..nu?....5.tints'urile sunt cam...nujh...dar oricum..era bine sa le colorezi si in oglinda retrovizoare.......
restu e ok
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
Re: Comentarii lucrari!
nu's modificari majore asa k nai c greseli sa ai... farul stanga se termina aiurea in partea de sus... si jantele arata k si cum ar fi luminate altfel...