Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Re: Comentarii lucrari!
e misto doar ca la ploape ai impresia ca, capota e cam de hartie, parca mai trebuia un o liniutza neagra acolo, parerea mea , in rest e bine, mie unu imi place!
culoarea parca e cam prea saturata.....si stickerele alea arata ciudat..nush ..poate ar trebui sa aiba opacity mai mare...si unele parca prea sunt intinse..
tit tit! ARO POWER! mai am sa ii pun o suspensie sport !
janta spate nu e buna ... incerca sa schimbi cauciucurile ... ventu nu merge unde ai scos manerele se vede nasol
inceraca sa te uiti la poza fara sa ii dai zoom
saturn aura.....tot verde nah.....asa imi place mie .....bagati comentarii..in afara de patratelele alea care mi-au aparut...ii prima data cand mi se intampla
*vlad_4tuning: vesnic verde
spoilerul fata e putin descentrat, vinilurile trebuiau mai opace, asa parca sunt din sticla... si oglinzile alea... arata cam naspa sunt prea subtiri
*shantzu - nu se vede nou background prin geamuri ... prelungirea eleronului la fel ... oglinda departata e vopsita toata ... la cea apropata ai lasati nevopsit plasticu negru ... rotile sunt prea sub aripi ...
*vlad_4tuning - eleronu blurry ... vyniluri ireale ... patratelele alea strica toata lucrarea ...