frumusica dar ... spoileru in stanga e prea lasat ... in dreatpa prea ridicat ... la fel si aerisirea de pe "acoperis" (p bune nuj cum za zik :P) ... eleronu e cam mare ...
super marfa ti-a iesit...mai putin faptu ca in spate...la luneta acolo..se vede tot zapada aia din primu background...adica din ala original... :P...oricum e greseala din neatentie... Felicitari !
super marfa ti-a iesit...mai putin faptu ca in spate...la luneta acolo..se vede tot zapada aia din primu background...adica din ala original... :P...oricum e greseala din neatentie... Felicitari !
pe luneta se vede zapada...dar nu am decupat-o deoarece am vrut sa para ca o reflexie a norilor...nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic...ms pt comentarii
victor-misto vopsita,dar jantele sunt foarte plate si intercooleru e la o rezolutie foarte proasta..puteai sa o cobori si tu k e inalta rau
maskt-nush ce are dar nu prea mi se pare ok..oricum jantele alea nu merg pe lada,spoilerul si pragul nu par la aceeasi culoarecu restul si oglinzile alea arata ciudat..