Salut lume...sunt nou in domeniul tuningului virtual...si am terminat si eu un VW polo, si as avea nevoie de niste pareri si sfaturi , stiu k am greshit in modificare , dar poate ma ajutati voi unde am greshit cu niste sfaturi
multumesc mult
eh...chiar imi place, cum am terminat cu polo...am mai facut una ,
audi S8, doar k am o problema cu jentile , nu imi ies chiar deloc si nu stiu cum sa le fac mai bine. ceva sfaturi? comentati si criticati la sange...k sa invat din gresheli.
multumesc mult de tot
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Comentarii lucrari!
mai baieti...imi pare rau sa va zic ..dar multi dintre voi nici nu aveti vreo treaba cu virtual tuning-ul.... voi numiti astea lucrari??? pai ma...nimeni nu o sa stea sa va comenteze " rebuturile" ... puneti mana pe niste tutoriale inainte de a face ceva la o masina, iar daca nu stiti nu va mai apucati aiurea sa stricati. sper sa "nu va simtiti" prea tare..
in fine, am greshit, dar fac masina dupa tutorial, si dak nu lucrez cum vrei sa progresez? macar de mi-ar zice cineva unde si ce am greshit, sau cum sa le fac mai bine...da noah fiecare cu "fa un tutorial inainte si pe urma apucate"
Member of: [Virtual Tuning] [DAEWOO] [Design Team]
referitor la audi....
-jante low rez.
-unghiul jantelor este gresit
-selectie la jante cu cauciucuri gresita.
-culoarea prea saturata
-culoarea este ireala
-nu are eleronul ala pus calumea
-pragul e pus stramb
-plus multe selectii aiurea la, bara la roti la eleron....uite te pe toturiale
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Quote:
Originally Posted by vladutz69a9
in fine, am greshit, dar fac masina dupa tutorial, si dak nu lucrez cum vrei sa progresez? macar de mi-ar zice cineva unde si ce am greshit, sau cum sa le fac mai bine...da noah fiecare cu "fa un tutorial inainte si pe urma apucate"
nu ziceam direct despre tine..dar te afli si tu printre ei . eu nu zic sa nu mai postezi...ci sa postezi atunci cand chiar ai ce sa arati..
noah bine...merci manson >< o sa postez de acum knd o sa imi iasa ceva, si dupa tutoriale lucrez, dar e a doua masina audiul ala )) pana ajung la a 10-a cred k o sa imi iasa mai bine.
numai bine
Member of: [Virtual Tuning] [DAEWOO] [Design Team]
spor la lucru : fa o masina simpla...adica coboara garda, schimba jantele si fa un shaved la usi si portbagaj, daca e cu spatele...pune o toba si aia e...dupa sa pui bari si toate alea . bafta multa!!!!