cipskate, eu ti'am mai zis..vezi'ti de treaba ta si nu se ia nimeni de tine...
si ce, nici eu nu am fost primit la un poll. Asta e problema mare? Nu... m'am pus pe munca si am castigat pollul de luna urmatoare (si asta pe un forum din us mult mai critic)
Lucreaza man, linistit, fie ca lucrezi pe 4tuning, pe psu, pe vtuning sau pe xxxgangbros.com nu conteaza...conteaza sa lucrezi. Daca tu simti ca urasti 4tuningul, muta'te. Daca simti ca il urasti pe Gabi, provoaca'l la un battle amical. Daca ma urasti pe mine, trimite'mi un pm cu injuraturi...dar treci reaq' peste sentimentul asta ca nu e bun...viata e prea scurta pentru suferinte de genul asta...
Acum ontopic: reflexiile alea de pe lateral sunt parca prea tari. Umbra nu ar trebui sa fie asa evidenta, fiind un garaj, lumina vine probabil de sus, din mai multe parti deci este cam sub masina. Grila fata mai are nevoie de ceva...nu ii sunt de ajuns dungulitele alea
. Priza de aer din bara spate nu prea isi are locul acolo, nu se mai regaseste nimic pe masina in acelasi stil. Janta spate parca ar trebui trasa putin mai spre dreapta, sa fie mai centrata.