Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Originally Posted by mari4speed
M5>>>dtm Power :d>>>comentarii va rog :d
mari scuzama de off...dar zimi ce e dtm la masina ta? pana si jantele sunt drift type. adapteazai in spate niste evazari dtm...poate si praguri dtm...de un elerom mai masiv asa nu mai zic oricum..succes inainte
off-topic : mda....recunosc ca spoileru acela a fost copiat de pe un Brush....dar sincer chiar nu aveam de unde sa iau, si mi sa parut perfect acela...pe viitor o sa incerc sa numai iau de pe brush (desii e pt prima oara)
sebi2 masina e super comparativ cu alte lucrari ale tale.
Totusi parerea mea este ca e ceva la mijloc .... o lucrare e buna, alta e naspha. De ce nu te semnezi pe lucrarea aceasta sebi2 ?
Daca ma insel si chiar este o lucrare facuta de tine felicitarile mele ..... a iesit super si ai avansat foarte mult
ms de comentarii ..da e facuta de mine masina ...tot inclisv carbonu .....si nu ma semenz sebi2 pt ca pe alt forum sunt trecut cu k-pride si era pt concursu de acolo ...ms de comentarii baieti ...
salz...is nou pe aici....si nou si in lumea vt..am niste lucrari..si astept...niste comentarii...am vrut sa le fac cat mai realistice...is numa ww findca imi place designu celor de la ww