patriotu: ce e asta? Un inger alb?

Foarte misto masina! Dar...
- la 1x zoom, mijlocul spoilerului (buza inferioara) se pixelizeaza, fata de celelate portiuni ale lui;
- la roata fata, in partea dreapta, cum o privesti, ai niste selectii putin aiurea;
- roata spate iti da senzatia de plat; cred ca daca o scoti putin spre exterior cu partea de jos, s-ar rezolva.
Lucrarea ta are nota 9 de la mine!
no_limits: ai facut un progres! Sincer! Dar...
- masina este imposibil de miscat din punctul meu de vedere (sau poate are hidraulice :winK

;
- janta spate e deformata (cand dai free transform, ai grija sa nu mai misti miezu' jantei in stanga/dreapta/sus/jos pentru ca se deformeaza si arata urat);
- janta fata are alta culoare fata de janta spate (ori le vopsesti pe amandoua in acelasi timp sau aplici aceeasi vopsea pe ele, ori le lasi culoarea lor originala);
- side ventu', in partea de sus, e blurry rau, iar selectiile facute la vopsirea masinii sunt strambe;
- spoileru' de la Porsche TechArt (parca) nu da bine pe masina (ca model), dar ca realizare, imi place cum l-ai pus; doar partea dreapta (cum te uiti la poza) pare mai jos decat cea stanga (din cauza pozitiei masinii - poza nu e facuta la orizontala, daca-ntelegi ce vreau sa zic);
- nu-mi place ce-ai facut cu stalpu' parbrizului - nu se mai vede deloc si da aiurea.
O lucrare de nota 7!
Iuli: prea multe n-ai facut. Daca spui ca esti incepator, eu spun ca daca lucrezi si cu fiecare masina facuta iti repari greselile facute la cele anterioare, vei scoate lucrari calumea.
- aceeasi "greseala" ca si no_limits_design; cand ai coborat masina, ai bagat rotile mult sub ea si nu da bine (+ ca decat daca ar avea hidraulice ar putea sa plece de pe loc si sa ia o curba);
- cand ai vopsit masina, ai vopsit si geamurile; cand faci selectii pentru a vopsi, ai grija sa deselectezi tot ce tre' sa ramana nevopsit;
- carbon mare si ireal.
Nota 5!