*MaNu05 - cand pui spoilere, praguri ... incearca sa le aduci la culoarea masinii ... vezi sa nu mai vopsesti gurile de aer ...
*Gabi - jantele mi se par neclare ... iar motoru care iese afara nu e deloc real ...
*frost_dani: geamurile prea inchise la culoare, aceeasi janta si in fata si in spate, spoilerul fata cam descentrat si parerea mea e ca nu se potriveste un astfel de tuning pe un astfel de audi
*t1grul: in unele locuri se vede ca ai dat cu smudge, janta spate arata destul de ciudat... incearca sa iei din acelasi unghi cu masina jantele si nu... nu cred ca e o problema daca iei jante de pe alte masini de pe forum
am facut si eu un logan.....
asa ca....comentati..
brushul la bara fata a trebuit sa il iau de la alta masina....nu imi zice si mie nimeni cum sa folosesc pen tool pls...
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Originally Posted by TazAless
*frost_dani: geamurile prea inchise la culoare, aceeasi janta si in fata si in spate, spoilerul fata cam descentrat si parerea mea e ca nu se potriveste un astfel de tuning pe un astfel de audi
a........da pai atunci ia fal shi tu sa vad tie cum iti iese............???:lol
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Originally Posted by pufy
am facut si eu un logan.....
asa ca....comentati..
brushul la bara fata a trebuit sa il iau de la alta masina....nu imi zice si mie nimeni cum sa folosesc pen tool pls...