Quote:
Originally Posted by M@d@lin
Sunt incepator Am nevoie de un tutorial pentru schimbarea culorii geamurilor daca sunteti amabili si ceva de genul acele ploape sa le fac stil culoarea masinii . Si cateodata imi da o eroare ceva de genul o eraore la poligon lasso sau cum ii zice si nu imi mai da voie sa schimb nimic sau sa selectez .
|
Geamurile presupun ca vrei sa le faci fumurii:
#1. Selectezi geamul iar apoi apesi ctrl-L(iti va deschide fereastra cu levels) iar apoi ai 2 cursoare cel din stanga deschide culoarea iar cel din dreapta inchide culoarea.
...sau...
#2. Selectezi geamul intri in meniul Edit->Adjustments->Brightness/Contrast (brightness e similar cu levels'ul de mai sus iar contrastul e contrast).
Pentru a nu-ti mai da eroarea cu lasoul selecteaza primul layer(layerele le ai in partea dreapta jos) adica cel mai de sus si dai ctrl-e pana se va face un singur layer.
Pentru a avea culoarea exacta cel mai simplu pt inceput e sa folosesti clone-stamp, apesi alt-click pt a selecta punctul din care el sa copieze iar apoi unde vei da cu mouse'ul el va copia exact culoarea din punctul unde ai apasat alt-click.Mai tarziu vei invata sa faci brush.
have fun