baieti....nu prea ati facut voi mare lucru...si nici nu prea e bine realizat.....adika totusi masinile astea nu prea sunt de battle, desi sunt foarte apropiate...adika mie personal mi-a fost greu sa aleg.....
greseli:
@TND--TEAM: primul lucru care iti iese in ochi sunt stickerele alea....oooooo

....le-ai facut cu paint? deci serios dar nu dau bine deloc si + ca nici nu le-ai copiat prea bine.....ia tutorialu cu stick-ere de aicea de pe site si mai uita-te peste el si dupa aceea mai pune-le odata pe masina si sa vazi cum o sa schimbe tot aspectul masinii! supa aceea jantele acealea....nu prea par a fi reale...si nici nu sunt bine centrate! selectiile sunt putin cam patratoase...dar merge....\"vopseaua\" si folia e cat de cat bine! dar nu prea ai facut mare lucru la masina! puteai sa ii cobori putin garda, sa mai pui un spoiler, un prag...un eleron ceva! ori cum daca zici ca e prima ta masina e binisor, mai citeste tutoriale and shit si o sa progresezi...bafta
@Yonut21 intrebare:masina aia se misca? eu zik ca a fost greu sa o puna in pozitia aia....dar sa mai fie si in miscare? ham...interesant.....poate se invart doar jantele...ceva fel de spiners dar mai evoluat....trecand peste janteai niste selectii....zici ca le-ai taiat cu toporu! si \"shumi\" ala si la tine zici ca e pus cu paintu! cand ai \"pus\" a 2-a culoare nu ai respectat deloc formele masinii, nu are deloc aspect 3D adika vezi in partea de la capota....linia continua drept....asa ar trebui? nu stiu ce ai vrut sa faci la spoilerele alea dar le-ai cam nenorocit! \"coboratul\" masinii e bine facut, nici nu iti dai seama....\"vopseaua\" ah..cat de cat...ai un + pt ca ai facut-o in 2 culori, stopurile relativ ok
votul meu il acord lui Yonut21....a fost greu sa aleg dar...asa a iesit...bafta la amandoi si la cat mai multe masini