Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Virtual Tuning 2D > Arhiva

View Poll Results: Castigatorul este
Basu 11 68.75%
Soricel 5 31.25%
Voters: 16. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-08-05, 17:46   #1
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

Default Battle ** BASU vs Soricel

Vot :
1. calitate
2. grad dificultate
3. look (dupa gusturi )

Pls bagatzi shi comentarii
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	basu_147.jpg
Views:	318
Size:	626.1 KB
ID:	38794   Click image for larger version

Name:	soricel_205.jpg
Views:	277
Size:	256.5 KB
ID:	38795   Click image for larger version

Name:	original_211.jpg
Views:	189
Size:	515.0 KB
ID:	38796  

soricelu is offline  
Old 26-08-05, 18:03   #2
nadir

Stage 3

deci nu mi-a placut fata care era pusa acolo
si la basu e ceva ce nu imi place dar dintre cele 2 a luio basu imi place

so daia l-am votat pe basu
Old 26-08-05, 18:22   #3
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

ok sa fiu scurt si la obiect...
la masina ta soricelule nu-mi place:
1 farurile au culoarea alb-negru? pai si de stopuri nu te-ai atins? si bara spate e stock...
2 grila fata si partea cromata din jurul geamurilor trebuia sa o lasi cromata(zic eu) mai ai si niste greseli si la geamuri...
3 gentile au o reflexie prea puternica(in afara de faptul ca nu stiu ce reflecta) parca ar merge altele :P
4 in loc sa tragi de prag si sa il maresti... mai bine puneai altul
5 bara fata... hmm.. e draguta... dar atunci cand ai luat-o de la alta masina ai luat-o cu tot cu umbra...
6 capatzana aia pusa pe masina... cred k se putea si mai bine... adica ... sa fie mai real
7 domnisoara pusa este kam mare... tinand cont k sta langa un seria 7
cam asta e ce am remarcat eu... in schimb imi place culoarea
oricum respect soricelu pentru ca macar AI incercat
BASU is offline  
Old 26-08-05, 18:22   #4
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

heloo .. aici era vorba de mashina nu de fata :P dak tu votezi pt fata .. treaba ta .. nu e problema ca shi eu pe basu l-as fi votat .. da baga comentarii mai serioase
Old 26-08-05, 18:27   #5
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

basu greselile tale :
1 spoiler stramb
2 spoiler taiat aiurea
3 partea de sus nu ai vopsito complet
4 genti originale ..
5 la genti ai pus efectu ala cum ca ar starlucii .. eu nu prea cred ca ala ar stralucii in halu acela .. la cat is de mate
6 gentile cum le-ai marit .. le-ai tras peste caroserie
7 pragu in partea stanga trebuia sa il faci putin cu \"skew\"
8 intercooleru iara shi acela e stramb rau
9 eleronu acela crek e prea mic pentru un asa model .. shi e numa jumate
10 farurile mele alb negru ? dapai geamurile tale ?
destul .. am vrut sa iti arat ca nu sunt singurul cu greseli multe
soricelu is offline  
Old 26-08-05, 18:30   #6
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

am votat cu basu pt ca masina lui e mai agresiva , mai bine realizata , jentile pica mai bine , per ansamblu a lu basu da bine , de data asta soricelule ai scos ceva mai slab

stiu ca parea tolomac basu da ne-a dat bomba cu alpina asta desi pe site ne-a rupt in doo cu paint-ul )

soricelule geamurile lu'basu nu sunt ca alea stock si sunt mai inchise , dar le-a facut mai bine decat tine , ai enumerat acolo greselile alea dar cu toate cele a lui e mai buna si acuma VA ROG sa nu va punetzi prietenii sa va voteze pls )

Airbag-uri VW/Seat/Renault/Ford. ORICE MARCA! Daca nu am in stoc aduc la comanda! + Suspensii, faruri, stopuri, orice element tuning!

Telefon : 0731.200.767 - Razvan
razak is offline  
Old 26-08-05, 18:31   #7
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"razak\"
am votat cu basu pt ca masina lui e mai agresiva , mai bine realizata , jentile pica mai bine , per ansamblu a lu basu da bine , de data asta soricelule ai scos ceva mai slab

stiu ca parea tolomac basu da ne-a dat bomba cu alpina asta desi pe site ne-a rupt in doo cu paint-ul )
nu m-am rupt la mashina asta ..m-am grabit ca nah .. s-a initamplat ceva .. basu stie
soricelu is offline  
Old 26-08-05, 18:32   #8
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"nadir\"
deci nu mi-a placut fata care era pusa acolo
si la basu e ceva ce nu imi place dar dintre cele 2 a luio basu imi place

so daia l-am votat pe basu
auzi...dar ce treaba are fata cu tuningul ?? hai sa fim seriosi...ca de exemplu nici mie nu`mi place fundalul...***..

BASU : deci alea nu sunt geamuri fumurii...ala e desaturate head up display e facut aiurea..pe langa faptul ca e lipit de stalp mai e si \"plin\" adik el tre sa fie cat mai transparent...adik sa se faca numai cifrele si indicatorul...intelegi tu..sper ... contunui cu capota...acolo scrie ca e din carbon .... NU SE VEDE aia nu e capota din carbon nici intr`o mie de ani....frumoase faruri...no comment!!!! spoilerul fatza e VARZA e decupat stramb ...intercooler`ul e si ala stramb...VARZA si ce cauta M7 ala acolo ?? la jenti e OK ..prag OK eleron OK .....paintjob cu defecte ...vezi ca ai uitat sa vopsesti stalpul din stanga...acum...scoate stralucirea aia la jenti ca nu e soare deloc in poza si inca ceva E MASINA DE LUX....CUM INTRA ALA IN SPATE ?? NU MERGE COUPE!!!!!!!!si eleronul ala n`are ce cauta pe masina....!!!!!!

SORICEL : prea negre geamurile laterale..se vede ca`s facute in paint buna ideea cu faruri alb negru se vede super...spoilerul fatza arata ok ..mai bine decat ma asteptam..bube pe la jenti bube destul de mari pe langa faptul ca ce e in stanga e si in dreapta....mai si stralucesc si yo ma repet...nu vad soare ..pragul nu`l vad sticker`ul ala n`are ce cauta pe masina....cam atat ...subtil dar frumos...!!!

votez cu soricel....

VAND PEUGEOT 307 CC

VAND SAAB 9-3 1.8t
blowwind is offline  
Old 26-08-05, 18:38   #9
razak

Stage 5

razak's Avatar

Member of:
[VW]

@blowwind ai votat cu soricel din prietenie ? :P

pei a lu basu man are mai multe modificari , soricelu i-a pus spoiler-ul fata + jenti + geamuri mai inchis e si un prag alungit stock ! pe cand MR. Paint Basu a pus mai multe pe ea , si se vede ca e mai muncita ... eu raman la parerea mea ... de data asta basu e mai bun ca soricelu HARD 2 BELIVE BUT TRUE pt k sincer sa fiu nu credeam ca o sa-l votez pe basu
razak is offline  
Old 26-08-05, 18:42   #10
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

bai razak .. tu ai ceva cu prietenia .. ce prietenie ma ca nci nu il cunosc pe blow .. numa de pe 4tuning .. ba sa mai bagam ca mai demult ma shi certam cu el
shi nu mai zicetzi de gentile mele .. ca basu nici makr nu a pus ..
soricelu is offline  
Old 26-08-05, 18:44   #11
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"razak\"
@blowwind ai votat cu soricel din prietenie ? :P

pei a lu basu man are mai multe modificari , soricelu i-a pus spoiler-ul fata + jenti + geamuri mai inchis e si un prag alungit stock ! pe cand MR. Paint Basu a pus mai multe pe ea , si se vede ca e mai muncita ... eu raman la parerea mea ... de data asta basu e mai bun ca soricelu HARD 2 BELIVE BUT TRUE pt k sincer sa fiu nu credeam ca o sa-l votez pe basu
n`am votat din prietenie....v`am explicat pe larg votul meu..
si inca ceva...daca vrei iti fac yo o masina si pun de toate pe ea...adik spoilere prag eleron ...tot ce vrei....dar le decupez stramb ...sa vad ce zici .... degeaba pune multe daca le pune prost....si faza cu coupe sau M7 sunt PENALE
blowwind is offline  
Old 26-08-05, 18:45   #12
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

@blowwind
1 cine a zis ceva de gemuri fumuri ?
2 daca te uiti mai atent si compari cu poza initiala... headup disply nu e LIPIT de stalp...
3 UNDE scrie frate k capota e din carbon? pm scrie mare FIBRE GLASS BONNET se vede si motorul prin ea dao dreaq
4 ai ceva importiva uni M7? de ce sa nu mearga ma coupe
in privinta faptului k este M copupe si k are eleron pe spate... gusturile nu se dicuta
BASU is offline  
Old 26-08-05, 19:02   #13
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

faza cu M7 se numeste KITCH in gusturile mele........head up display sustin in continuare ca e foarte lipit de stalp...regret gresela cu frobra de carbon...n`am fost atent .. nu merge coupe pt ca e limuzina...nu stiu daca inteleg ce vreau sa zic prin asta...

CONTEAZA DE LA CINE E VOTU ?? daca n`a vrut sa`si exprime parerea problema lui.....
blowwind is offline  
Old 26-08-05, 19:23   #14
soricelu

Stage 5

soricelu's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"BASU\"
@blowwind
1 cine a zis ceva de gemuri fumuri ?
2 daca te uiti mai atent si compari cu poza initiala... headup disply nu e LIPIT de stalp...
3 UNDE scrie frate k capota e din carbon? pm scrie mare FIBRE GLASS BONNET se vede si motorul prin ea dao dreaq
4 ai ceva importiva uni M7? de ce sa nu mearga ma coupe
in privinta faptului k este M copupe si k are eleron pe spate... gusturile nu se dicuta

edit: soricelule pana acum ai 2 voturi unu de la blowwind si unu de la cine?
shi tu ai 3 voturi shi 2 exprimari ... vrei sa iti demonstrez ca nu m-am votat ? ma votez shi sa vezi ca se fac 3 .. dak asta iti doresti .. da no sa fac asa ...
soricelu is offline  
Old 26-08-05, 19:29   #15
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

nu mai comentez nimic... sa vina alti mai tari decat noi in vt sa isi spuna parerea

edit: ma refer la tng golftuning dadi si mai sunt... se stiu ei
BASU is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -