Quote:
Originally Posted by HoricutzWSR
Dadi,nu ne arati tu cum se coboara o masina...si cum se pune o bara,si cum se pun niste jante da` sa o cobori asa calumea,numa` masina,cum m`ai invatat
|
La cat timp liber am, mi-ar lua cam o jumatate de an...
Quote:
Originally Posted by Manson
mama...xxdadixx...nu l-am mai vazut pe aici.. ) ma simt mandru ca mi-ai comentat lucrarea. Inca nu e gata masina si nu cred ca va ramane in backgroundul ala....daca ne-ai arata cum coborai tu masina DDD mama mama ce bine ar fi
|
Eu nu obisnuiam sa schimb background-ul la nici o masina, si pe toate pe care le faceam le comparam cu originalul sa vad unde mai trebuie lucrat. Magicmanu avea implementata treaba asta pe site, puteai vedea foarte usor ce s-a modificat la masina, nu stiu daca mai e asa si acum ca nu am mai intrat de cativa ani pe acolo. Daca nu ai oameni sau alte masini in spate e relativ simplu sa re-creezi fundalul. Incerc sa fac masina ta dar nu promit cand o termin. Nu am timp mai deloc degeaba se "supara" Gratzian
.
Quote:
Originally Posted by CrazyMan
inca e in lucru .. dar ce ziceti, cum vi se pare ? astept critici, dar nu dati cu pietre ...
|
Per total masina arata bine dar:
Nu o sa folosesti nici o culoare? Vad ca ai facut masina alb-negru.
Nu-mi place ca ai facut-o coupe, si o masina in 4 usi arata bine modificata. Intradevar e mai sport cu 2 usi dar trebuie mai multa atentie cand faci transformarea. Prin urmare, trebuie lucrat tot ce se vede prin parbiz adica stalpul B, geamul ce nu se deschide de la usa din spate...
Dupa ce ai ridicat usa din dreapta ti-a ramas geamul.
Trebuie sa-i dai o tenta cat de mica la culoare, e prea "decolorata- desaturata", la fel si farurile.
Jantele ar merge vopsite.
Proiectoarele de ceata sunt cam ovale si se vede ca ai tras de ele.
Pune putina umbra si sub spoiler cum ai pus sub praguri.
Bafta.