Quote:
Originally Posted by alexcump
Am zis ca nu mai postez dar cu eagle pe aici ne lasam unul cate unu de vt. Ce treaba are daca e shaved door. E VIRTUAl tuning omu are voie sa faca ce vrea. Ce daca e incepator?Toti am fost asa (si sunt) dar pt. asta are voie sa faca ce masina vrea si cum vrea.
Mie mi se pare frumos bmw-u pana acum. Poate ar trebui sa dea opacitate mai mica la umbra de la capota. Inegreste grilele de la spoilere, si cele de sub capota (nush cum sa explic si las-o asa ca arata f bine)
Inteleg ca eagle vrea sa faca ordine pe aici si sa mearga totul bine dar in viziunea mea exagereaza putin.
No offence man dar nu m-am putut abtine.
|
esti sigur k de eagle este vb?
oricum..eu sunt deacord cu shantzu...(pt k eu stiu k el a zis k aici trebuie facut curat)...si as vrea sa te fac sa intelegi k nu o zis neaparat "sa facem ordine" in sensu sai scoatem pe toti incepatorii...nu...sai scoatem pe cei care sunt cu nasu pe sus si defapt lucrarile lor nu ajung pe akol...
sa nu crezi k eu ma consider mai presus ca tine...doar k shantzu are dreptate...trebuie sa se faca ordine...
ori ne punem pe treaba si cand trebuie sa luam lucrurile in serios, sa le luam...ori ne lasam de vt.
scuze dak am deranjat cu ceva ...eu asa zic k ar trebui sa fie.
ink odata scuze dak am jignit pe cineva...si dak am facuto nu a fost cu vre-o intentie....
bafta.