ia mai uitate odata..ai vazut tu elenor in 4 usi )))) daca da arata-mi si mie ..uite ce nu suport io ..cei care nu stiu sa puna o roata bine si vb de una si alta la mine ...inainte sa vb uitate atent la masina , analizeazo din toate pct ..uitate la capota la linii la original si la a mea , uitate la lateral la linii la original si la a mea ...de ce vb toti habar nu am ...e c/p intradevar de e mult brush pt ajustare ...doamne ...mai uitate odata si poate o sa realizezi
oi fi eu slab...si nu stiu...dar am zis asa orientativ de c/p facut de tine..daca nu sti de gluma ...mai bine nu mai zi nimic.....te enervezi prea repede prietene...
tu nu te-ai enerva daca ai sta cu okii tintiti in calculator cateva ore bune si apoi ar veni unu si ar spune ca tu ai copiat tot mai putin grila ? tu faci o masina in 2 minute si gata asta e ..io lucrez cateva ore bune la o masina ...e o diferenta prietene
tu nu te-ai enerva daca ai sta cu okii tintiti in calculator cateva ore bune si apoi ar veni unu si ar spune ca tu ai copiat tot mai putin grila ? tu faci o masina in 2 minute si gata asta e ..io lucrez cateva ore bune la o masina ...e o diferenta prietene
la parfu ala de masina despre care am vb azi( masina facuta de mine) . am stat de la 9 dimineata la 3 dupamiaza..deci si eu am stat ceva timp...si nu m-am enervat ...relax bro'
platinium spoilerul fata e masiv tatutzu....fa`i ceva k altefel crek il poti folosi la iarna , sincer strica toata treaba , mai ai putin si termini masina si o sa iti dai seama k te-ai chinuit degeaba k nu o sa ai feedback`ul asteptat
nu te inseli ..eu lucrez in felu urmator ..de exemplu vreau sa fac lateralu la masina ..fac un layer brushuiesc sau fac c/p si apoi il dau pe invisible si iau formele masini ..in cazu de fata am facut c.p si am luat formlele masinii si am brush ca sa vine exacat ca ala original..
ps sunt putine layere deoarece eu salvez dupa fiecare modificare mai ampla ...deoarece am patit odata cu un psd s-a oprit curentu si am pierdut tot ....aici eram la wip7
eu nu inteleg cum e mult c/p daca am brushuit eu plafonul si la capota si la lateral ?? chiar nu va inteleg ..oricum nici nu ma astept sa va inteleg ...in fine nici nu imi mai bat capu cu voi comentati cum vreti si ce vreti chiar nu ma mai intereseaza