merci mult , super misto , dar nu inteleg unde ai vazut rugina la masca ca abia am vopsit o .
nu am poze deocamdata si din alt unghi
merci
nu boss..nu masca.e impecabila.ma refeream la partea de jos...unde nu ai ornamentele alea la cele 4 aerisiri.deci in partea de jos.sub masca....dar mi se pare normal....
<madskilz> asta e ce sa ii faci ? asa e cu astea vechi
la anu o sa o vopsesc si o sa ii iau niste jante .
acm o sa ii mai fac niste maruntisuri pe la cadranele de bord si niste neoane klumea pe interior , din alea pe leduri . abia astept
merci
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
te mai rog ceva andrei daca vrei sa ma ajuti in primul rand mi-au placut jantele care le-ai pus dar as avea o rugaminte sa imi pui jantele astea ca as vrea sa imi cumpar in viitorul apropiat si vreau sa vad cum ar da si te mai rog sa ii schimbi culoare un verde perlat sau ceva de genul asta mersi pentu ajutor raman dator
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
am facut-o verde si pe cea tunata de mine si pe cea originala doar cu jenti. Jentile le-am pus tot pe-alea care au fost puse de mine pt ca aia pusa de tine sunt pt alt unghi...
Sper sa fie bine...