mai fai cateva modificari la pozele celelalte chiar sunt curios cum i-ar sta cu niste praguri jante etc....vreau sa ii fac modificari da mai trebuie sa astept putin sper.am vazut ca majoritatea posesorilor de ursi au renuntat la ornamentele cromate si le-au vopsit in negru sunt curios daca i-ar sta bine cu ele ca imi plac cam mult sa renunt la ele.masina e destul de joasa ca are suspensie sport da nu se vede in poze.
Salut am si eu o rugäminte la voi vreau sä aduc ceva modificäri la buburuza mea si anume sä fac spoilerele (fatä,spate) si pragurile in argintiu.
Masina este cea albasträ dar vreau sä o fac ca ceea argintie sar putea vopsi masina argintie in albastru dar färä spolere si praguri si eventual ceva flame deasupra pragurilor tot in argintiu fäcute.
ma puteti ajuta si pe mine cu un tuning pentru masina asta ( dar masina mea este culoarea neagra ) dar nu am avut poze cu masina mea ,am cautat pe net si am gasit astea.
Simplu: ai o poza cu MASINA TA, nu luata de pe net. Vrei sa vezi cam cum ar arata tunata ? Pune poza aici si rezolvam ...
cred ca este destul de clar,incearca sa iti faci 2 poze la masina ta exact din pozitiile astea 2 si sa fie la rezolutie cat de cat acceptabila si vei primi si tuning
Imi place a doua idee .Acum as vrea sa ii iau niste cauciucuri cu garda mai joasa cam pe 45 .Am pe 55 dar mi se par mai dar pt drumurile noastre sunt practice.Oricum ms de idei si daca mai ai si altele si pt fata astept.