asta e masina...
as vrea sa vad cum arata coborata (-60 fata, -65 sau -70 spate), roti de 17'' in 8 spite (OZ michelangelo 8 de ex) si cu un body-kit care sa urmeze linia masinii (nu extrem, nu ascutit, doar mai "umflat" decat stock).
) boss ce e tata aia ? )
facui sho ceva .... e frumos renault`u .. si pica bine acum .. k aveam chef de vt. si nu aveam masini frumoase
Ce facui eu .. seamna ku o ninja
ps. sry ovidiu .. poate nu e ce ai cerut .. .. dar sper sa iti placa si asta.
bossu-le.....te superi ca se ia lumea de incepatori...dar mai uite-te si tu putin ce hal de lucrari scoti...faci peste 5 lucrari pe zi ceea ce e muult prea mult mai ales pt un incepator...faci culori total ireale...body-kit-uri descentrate...si tot tu te superi.... fa-le mai incet si mai cu grija...alege culori mai reale...si iti zic eu ca n-o sa se mai ia nimeni de tine... nu zice nimeni ca s-a nascut invatzat....ai dreptate si tu...toti incep de jos...dar daca vrei sa ajungi sus nu trebuie sa te arunci la genu asta de lucrari cand tu nu stii inca nici cum sa pui o culoare bine pe masina.... sper sa nu te superi pt ce ti-am zis...ti-am zis-o prieteneste ca sa te ajut pt viitor...
Bossule ... cati ani ai sincer .. ? dc te`ai suparat cat ti`a zis nytros .. ce ti`a zis .. eu zic ca a zis bine ..si nu cu rautate . ai rabdare cand faci ceva .. nu mai face lucrari in 10 min ... k nu are rost . mai bine stai 3 ore la o masina ... da sti ca pui o bara bine .. si k gasesti o lucoare CAT DE CAT reala.
sper sa nu te lasi de vt. ........ ma rog .. bafta si tie