Salve! Am mai incercat si la alte threaduri dar nu ma ajutat nimeni! Incerc si la voi poate ma ajutati un pic cu masinuta mea. Poate i se face cuiva mila... Va salut si va stimez pentru pasiunea ce o aveti!
Rog pe cineva care are timp si chef sa-mi puna si mie jatele astea 3 dar sa para cat mai real va rog ptr ca nu stiu pentru care sa ma hotarasc.O sa pun 3 poze luate de pe net ca sunt rez mai mare si 2 facute de mine rez mai mica... nu ma intereseaza pe care o lucrati numa sa para real...sau cat se poate de real....
Multumesc mult.
(Scuze ca am creeat un thread nou la Virtual Tuning dar nu am stiut ca exista rubrica asta....)
mai baieti !! eu nu ma pricep deloc... da deloc .... dar indraznesc sa vin cu o rugaminte , poate ma ajutati intr-un fel ...
am in lucru un fiat 126 (650, polski ) si vreau sa fac ceva agresiv .... imi puteti da cateva idei va rog .... eu ma gandeam sa iasa cam ca pozele astea cu fiatul 500....
[QUOTE=adi-b-14-zhj;870265]cv asa agresiv sa vad si eu cum ar arata daca ar fi tunata si as avea finate[/QUOTEschimbai farurile punei numarul alal sub bara o sa arate mai bine ..poate si un shortz sub bara si o sa fie destul de Ok ...sunt proste pozele nu se poate face mai nimik p ele...