mersi mult pt lucrare cel mai mult imi place ca ai scris acol` tuning by caius sa motivez de ce, si pe mine tot asa ma cheama si o picat la fix.. da` imi da careva si banii so fac asa? idei mi-ati dat..
Mai am si yo o rugaminte.. (ca tiganu.. dai un dejet, iti iau tot).. dar numa daca vreti si daca va rog.. o mica parere peste butoiasu asta.. ca daca iasa frumos, scot dacia la licitatie.. ma ajuta careva putin?? :P
Mai am si yo o rugaminte.. (ca tiganu.. dai un dejet, iti iau tot).. dar numa daca vreti si daca va rog.. o mica parere peste butoiasu asta.. ca daca iasa frumos, scot dacia la licitatie.. ma ajuta careva putin?? :P
ma soricel io ti-as fi facut-o ca imi esti drag si pari un baiat de treaba dar sunt pozele cam mici in plus mi-e k daca iese frumos iti vinzi dacia si mi-ar pare rau...e prea frumoasa
soricel:ar fi pacat sa dai dacia....chiar daca.....e dacie...deci in concluzie pozele cu audi sunt prea mici,unghi nasol shi intunecate pe deasupra...
kickass:sant0s se referea la faptul k noi nu o putem 'tunari' mai bine k tine.......in concluzie...tu faci misto de noi???nu am gasot un spoiler fatza sa se potriveasca din puncd de vedere al unghiului...macar unul
eu oricum va multzumesc, pt. parerile sincere si pt. incercarii dar stati linistiti ca nu scapati de butoiasu asta.. am sa revin cu poze sanatoase din toate punctele de vedere
Apropo, dacia nu o vand.. tin prea mult la ea.. m-am despartit de 2 prietene pt masina asta asa ca nu renuntz asa usor la ea
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Quote:
Originally Posted by \"ZanDer\"
mno io acuma va cer ajutoru
deci asta e masjina mea si vreau sa vad cat mai realist of course cum ar arata cu tobe pe fiecare parte, asta ii ideea de baza apei ca la ce distanta sau daca is ovale sau rotunde nu conta ... sa fie frumos ca vreau sa'mi pun pe ambele parti si nush cum sa fac ... so pls help
PS poza ii mai vehce da presupun ca nu conteaza ...