Hai s-o luam pe rand.
1. Nivelul la care fac eu virtual tuning este unul mediu, spre mediocru (si nu sufar de falsa modestie). Mereu am facut vt pentru a-mi pune in practica micile idei care-mi vin pe parcurs/pe moment, nu pentru performanta, nu pentru reviste, nu pentru concursuri, nu pentru premii.
2. A face TUNING, sebi2, nu inseamna prize de aer, vinyl-uri, aripi umflate cat pentru a baga o roata de cel putin 285 latime, etc. Ceea ce facem noi, nici macar nu se numeste tuning, ci styling, iar eu prin styling inteleg ceva mai mult decat ofera o masina de fabrica. Multi de pe forum lucreaza bine, dar au idei proaste (nu dau exemple pentru a nu jigni). Daca s-ar rezuma la ce stiu sa faca, ar fi altceva. Daca n-ar mai pune cele mai mari idiotenii pe masina, ar fi bine.
sebi, acum sincer, de ce ai prelungit grila atat de mult pe faruri ? Ma rog... ideea asta am vazut-o pusa in practica (in realitate) pe un Opel Astra modificat de nu stiu ce tuner, dar ceea ce ai facut tu acolo nu are nici in clin, nici in maneca cu ceea ce - probabil - ai vrut sa iasa.
In concluzie, topicu' se inchide si tu, ca si no_limits_design, nu mai ai voie sa faci provocari pentru a intra in usergroup-ul VT. Te rog sa nu sari in sus si sa realizezi ca in cazul tau s-a facut o mica exceptie de la regulament (care spune ca
"orice user banat pe forum pentru orice motiv, nu are voie sa adere la usergroul-ul Virtual Tuning"), doar pentru a-ti demonstra ca in materie de VT, tu nu reprezinti nimic !
Topic inchis! Subiect inchis !