Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || Gabi vs. sebi2 || Opel Tigra (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/43377-vt-usergroup-gabi-vs-sebi2-opel-tigra.html)

Gabi 10-06-07 14:09

VT UserGroup || Gabi vs. sebi2 || Opel Tigra

3 Attachment(s)
1. Original;
2. Gabi;
3. sebi2.

ra2 10-06-07 14:32

Re: VT UserGroup || Gabi vs. sebi2 || Opel Tigra

Vot gabi...e lucrata mult mai ingrijit

Sebi ce i ai facut ma in fata la faruri:lol:?....la usa ai facut adancitura aia fara logic nici nu urmareste linile masini priza de aer din spate la fel

andrey2003 10-06-07 15:09

Vot Gabi. A lui sebi2 e prea MULT prea incarcata..

Ace Axel 10-06-07 15:09

ink odata calitate vs cantitate.... vot gabi.

69WRX 10-06-07 16:03

vot gabi, felicitari...una dintre cele mai curate lucrari pe care le-am vazut

MARI_NSL 10-06-07 16:04

gabi -bv simpla si marfa ;)

sebi2 10-06-07 16:18

bv gabi gg poti inchide polu ca oricum nu ma voteaza nimeni :( dc o lasai simpla si ai schimbai rotile tot pe tine te votau ....in fine asta e ...cum a zis si no limits ...app gabi team votat si io asa din fair play

andrey2003 10-06-07 16:22

altu`.. ma frate.. voi cereti poll.. voi cereti sa se inchida poll`.. sunteti fenomenali..

sebi2 10-06-07 16:25

pai ce rost are sa se mai tina polul deschis dc am luat bataie dinainte sa se faca ..ca voi toti mergeti pe un fix ...cate mai putine modificari......am zis mai de multe ori TUNING = modificarile aduse la motor
nu inseamna ca dc iai schimbat o roata si iai facut geamurile negre sau mau stiu io ce iai astupat manerele gata ...recunosc si masina lu gabi e frumoasa ..si mult mai atent lucrata decta a mea da ca sa zici ca calitate nu cantiatate atunci ....nush de ce se mai face VT o sa ma reprofilez o sa schimb o janta un bec si gata am facut "TUNING" toate cele bune

Ps : cand se face o modificare se zice aaa nu e bine prea putine modificari
cand se modifica total iar nu e bine se zice si citez " calitate nu cantitate" io nu inteleg ce vreti voi sa spuneti ....in fine nush de ce se mai fac poluri ca oricum cei care voteaza voteaza doar majoritatea care deja sunt in usergoup si voteaza cu "colegii" lor ..deci e absurd sa se mai faca poluri ...doar asa sa va mandriti uite frate sunt mai bun ca mau votat restu din "gasca mea" in fine ..inca odata toate cele bune si bv gabi pt masina

wlady 10-06-07 17:51

Il votez pe gabi, e mai frumoasa ! DAR, mai baieti, de ce va opriti la un anumit punct ? De ce nu vreti o masina completa ? De aia ies mereu perfecte, pentru ca sunt simple !

Psycho 10-06-07 18:10

io nu votez pe nici unu k imi plac amandoua ;) vot null :)

69WRX 10-06-07 19:17

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 942048)
pai ce rost are sa se mai tina polul deschis dc am luat bataie dinainte sa se faca ..ca voi toti mergeti pe un fix ...cate mai putine modificari......am zis mai de multe ori TUNING = modificarile aduse la motor
nu inseamna ca dc iai schimbat o roata si iai facut geamurile negre sau mau stiu io ce iai astupat manerele gata ...recunosc si masina lu gabi e frumoasa ..si mult mai atent lucrata decta a mea da ca sa zici ca calitate nu cantiatate atunci ....nush de ce se mai face VT o sa ma reprofilez o sa schimb o janta un bec si gata am facut "TUNING" toate cele bune

Ps : cand se face o modificare se zice aaa nu e bine prea putine modificari
cand se modifica total iar nu e bine se zice si citez " calitate nu cantitate" io nu inteleg ce vreti voi sa spuneti ....in fine nush de ce se mai fac poluri ca oricum cei care voteaza voteaza doar majoritatea care deja sunt in usergoup si voteaza cu "colegii" lor ..deci e absurd sa se mai faca poluri ...doar asa sa va mandriti uite frate sunt mai bun ca mau votat restu din "gasca mea" in fine ..inca odata toate cele bune si bv gabi pt masina

man...tu nu ai lucrat chiar asa de multa cantitate...dar calitatea lasa de dorit...ce e cu pragu ala..ce e cu chestia aia peste faruri...tu nu ai grija deloc la selectii...si multe altele...si gabi are greseli...nu zic ca nu..dar totusi...e mai bine lucrata...

Yackone 10-06-07 19:28

sebi2...ce conteaza mai mult cantitatea sau calitatea???

sebi2 10-06-07 19:49

deci o masina modificata extrem e mult mai draguta decat una cu jentile schimbate si lasata mai jos da in "fiene" aia e modificare ...deci merg pe cantiate urmata de calitate dc se poate

Gabi 10-06-07 19:55

Hai s-o luam pe rand.

1. Nivelul la care fac eu virtual tuning este unul mediu, spre mediocru (si nu sufar de falsa modestie). Mereu am facut vt pentru a-mi pune in practica micile idei care-mi vin pe parcurs/pe moment, nu pentru performanta, nu pentru reviste, nu pentru concursuri, nu pentru premii.

2. A face TUNING, sebi2, nu inseamna prize de aer, vinyl-uri, aripi umflate cat pentru a baga o roata de cel putin 285 latime, etc. Ceea ce facem noi, nici macar nu se numeste tuning, ci styling, iar eu prin styling inteleg ceva mai mult decat ofera o masina de fabrica. Multi de pe forum lucreaza bine, dar au idei proaste (nu dau exemple pentru a nu jigni). Daca s-ar rezuma la ce stiu sa faca, ar fi altceva. Daca n-ar mai pune cele mai mari idiotenii pe masina, ar fi bine.

sebi, acum sincer, de ce ai prelungit grila atat de mult pe faruri ? Ma rog... ideea asta am vazut-o pusa in practica (in realitate) pe un Opel Astra modificat de nu stiu ce tuner, dar ceea ce ai facut tu acolo nu are nici in clin, nici in maneca cu ceea ce - probabil - ai vrut sa iasa.

In concluzie, topicu' se inchide si tu, ca si no_limits_design, nu mai ai voie sa faci provocari pentru a intra in usergroup-ul VT. Te rog sa nu sari in sus si sa realizezi ca in cazul tau s-a facut o mica exceptie de la regulament (care spune ca "orice user banat pe forum pentru orice motiv, nu are voie sa adere la usergroul-ul Virtual Tuning"), doar pentru a-ti demonstra ca in materie de VT, tu nu reprezinti nimic !

Topic inchis! Subiect inchis !

All times are GMT +2. The time now is 04:06.

- Copyright 2026 4Tuning