4 puncte - Lycan - stiti ca nu prea am ce comenta...super chop
3 puncte - Pocol - frumoasa ideea, frumos totul, insa stopul avea nevoie si el de reflexii ale orasului, iar reflexiile orasului de pe parbriz nu prea se potrivesc.
2 puncte - Cipprik - nu te-ai complicat deloc, superba masina nu am nimic de comentat, imi place totul.
1 punct - Bloo - imi place foarte mult atmosfera, iar designul e foarte frumos, zona aceea de sub oglinda stanga nu imi place, pentru mine arata ciudat...la fel si continuarea ei la far. iar cu oglinda dreapta ce ai facut?
Cannonball - frumoasa masina, brush-ul mi se pare plat in unele zone... si nu imi dau seama de unde atatea reflexii de nori; poate stau eu prost cu perspectiva dar ventul din dreapta masinii (stanga noastra cum ne uitam la poza) nu se vede cum ar trebui; se vede ca asfaltul e facut din doua bucati, se vede prea bine, putea fi rezolvat foarte usor; reflexia masinii de pe jos mai trebuia lucrata. per total e genial chopul.
Cass - inca wip mai ai destul de lucrat nu vreau sa comentez, spun doar ca arata foarte bine pana acum
PikoneCJ - foarte frumoase idei si la tine dar brush-ul imi displace, din cate vad tu ai adaugat reflexii si apoi ai facut umbre si lumini peste, nu da foarte bine; a, da aripioara dreapta de la FB trebuie iesita mai in afara.
Mrsika - singura problema e ca nu imi place designul, imi pare rau dar...
Gutuie - ma ce donor bun ai gasit tu
)... puteai sa pui si janta spate, ca sa aratae cat de cat terminata; sa nu lasi asa fb-ul
Felicitari concurentilor!
Imi pare rau ca nu au concurat toti cei care s-au anuntat.....macar cu un wip.