View Poll Results: Ce masina va place cel mai mult?
|
DJ-ul
|
|
6 |
13.95% |
Gabi
|
|
33 |
76.74% |
Leul
|
|
4 |
9.30% |
29-12-06, 18:56
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Re: Battle || BMW Z4 x3
Quote:
Originally Posted by DJ-ul
bv`o ma numai pe gabi l-ati votat...multumesc lu DJ ca m-a votat si pe mine =))
|
Fiecare voteaza ce-i place!
PS: tocmai ti-ai luat un avertisment pentru posturi aiurea; nu mai recidiva!
|
|
|
29-12-06, 19:50
|
|
Stage 5
|
n-am incotro -l-am votat pe gabi ... restu ... se putea mult mai bine dak pot sa zic asea fara sa jignesc pe nimeni
|
|
|
29-12-06, 21:37
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
gabitzu power......
|
|
|
30-12-06, 01:06
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
vot gabi
|
|
|
30-12-06, 11:51
|
|
Stage 4
|
vot dj-ul !! ce vedetzi voi asa iesit din comun la masina lu' Gabi?? jantele alea au aceasi luminozitate, no shadow, stopurile au ramas aceleasi..etc.. no offence
|
|
|
30-12-06, 12:01
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
|
votam calitatea
|
|
|
30-12-06, 12:37
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by [ A l i n ]™ 2006
vot dj-ul !! ce vedetzi voi asa iesit din comun la masina lu' Gabi?? jantele alea au aceasi luminozitate, no shadow, stopurile au ramas aceleasi..etc.. no offence
|
Tu vii si spui ca jantele au ac eeasi luminozitate. Ok... de acord cu tine. Apoi... ca stopurile au ramas aceleasi. Din nou, de acord cu tine. Dar acum, draga Alin, vin si eu si te intreb cateva chestii (daca tot ma critici pe mine). Vad ca l-ai votat pe DJ-ul.
Ce vezi tu asa iesit din comun la masina lu' DJ-ul? Sau, mai bine zis, de ce nu vezi si greselile lui ?
De ce nu vezi ca roata fatza e stramba si are selectii la fel de strambe ?
De ce nu vezi ca nici jantele lui nu au umbre (mai ales ca cea din fatza se vrea a fi virata) ?
De ce nu vezi ca a facut jumatate de stop clar, dar nu a selectat cum trebuie ? Sau de ce nu vezi ca ceea ce-a facut el arata cat se poate de fals ?
Poate toti cei 23 de useri care m-au votat pana acum sunt handicapati si... numai tu esti normal, dar... slabe sanse !
PS: cate masini virtuale ai facut tu pana acum ?
|
30-12-06, 12:49
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Gabi
De ce nu vezi ca roata fatza e stramba si are selectii la fel de strambe ?
|
ma...acum chiar asa....sunt constient de celelalte greseli dar io chiar nu vad unde sunt selectiile strambe ? nici macar nu selectez janta cu lassou...te-ai uitat atent si ai realizat ca intr-un loc unde se vede marginea la janta veche e defapt o selectie stramba ? e bn atunci..
Last edited by Gabi; 30-12-06 at 12:57.
|
|
|
30-12-06, 12:58
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Janta veche sau selectie stramba, tot greseala se numeste, desi mie numai janta veche nu mi se pare.
Ceea ce tre' sa intelegi tu e ca nu-ti criticam lucrarea daca nu eram, la randul meu criticat. Chiar daca - ti-am zis si la comentarii lucrari - imi place cum lucrezi (si cu mai multa grija, poti scoate lucrari misto), eu consider ca am o lucrare superioara alei tale si nu mi se pare normal sa fiu facut de cacat de cineva care, cel mai probabil, nu stie ce e Adobe Photoshop.
|
|
|
30-12-06, 14:27
|
|
Stage 5
|
Votat Gabi ! si celelalte lucrari au fost bine realizate!
|
|
|
30-12-06, 17:21
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Gabi
eu consider ca am o lucrare superioara alei tale si nu mi se pare normal sa fiu facut de cacat de cineva care, cel mai probabil, nu stie ce e Adobe Photoshop.
|
Ma provoci sa fiu offtopic Calmeaza-te mey Gabi. imi place k ejti modest nu te-am facut ma de ***..stai u linistit k stiu ce e adobe photoshop, da' nu am rabdarea necesara, am incercat de kteva ori, si totusi imi place sa fiu carcotash deokmdata ma preocupa liceu si in momentu' asta, partyu' de revelion in + ce te chinui u sa faci cu adobe,probabil k intr-un an o s-o fac si io, si nu pe calc (n-o sa fie un Z4...dupa buget ).
N-am zis nik de ceilaltzi 23 de useri kre au votat lucrarea ta..gusturile nu se discuta, ("ce vedetzi voi", doar am intrebat),deci nu pot fi numitzi "handicapatzi"
Altcv?
Last edited by [ A l i n ]™ 2006; 30-12-06 at 17:24.
|
|
|
31-12-06, 02:36
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Sa-ti dea Dumnezeu sa faci in realitate ceea ce facem noi in photoshop, dar intrebarea mea ramane aceeasi: CE AI VAZUT TU LA LUCRAREA LUI DJ-ul?
|
|
|
31-12-06, 04:24
|
|
Stage 4
|
nik f interesant..doar k imi place mai mult kitu ales de el..nush
|
|
|
31-12-06, 12:42
|
|
Super Moderator
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by [ A l i n ]™ 2006
nik f interesant..doar k imi place mai mult kitu ales de el..nush
|
Da... intr-adevar, foarte interesant ! Spoiler spate Porsche, prag Porsche, jante (de pe care nici macar nu s-a chinuit sa scoata sigla) Porsche Foaaaarte interesant ! Prost sunt eu ca-mi bag capu' !
|
|
|
31-12-06, 12:50
|
|
Stage 4
|
ma Gabi..te-am pus pe capu' meu?? lasa-ma frate k e 31 azi..ocupate si u de revelionu' ala..io n-am zis k designu' spoilerului spate sau pragurilor ii apartzine,doar k imi place mai mult. Sigla de pe jante :P..ai dreptate. cum ti-am spus si in primu' post, no offence, n-am nik personal cu tn, ne certam aiurea pt nijte lucrari ale voastre. u ejti pe primu' loc, deci il meritzi..k? Hai LA MULTZI ANI, LA MULTZI BANI SI KT MAI MULTE LUCRARI REUSITE !! <
|
|
|
|
|